Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Tuesday, December 22, 2009

Badea pentru Romania :)

la Gala "Zece pentru Romania" , Mircea Badea a fost castigator la categoria jurnalisti. Minunat ! :) Brv lui.
Din pacate gala a fost stricata (dupa parerea mea), la categoria politicieni, unde a luat Basescu.. Nu prea inteleg de ce, dar cred k s-au fraudat si aici ceva voturi :) hihi
Ca veni vorba de Badea. Nu stiu cati dintre voi stiti, dar el a pus un pariu cu Berceanu si cu Boc k astia nu-s in stare sa termine o autostrada.
Dupa ce s-a inaugurat mult asteptata autostrada (care de fapt e o sosea cu 2 benzi:P ) cu lungimea uluitoare de...42 de km...intre doua puncte deosebit de importante in Romania, intre Turda si Gilau (?!), Badea s-a tinut de pariu. Mai mult pentru a scoate in evidenta nesimtirea si aroganta lui Berceanu, care se lauda cu ..42 km. Asadar, badea a ieshit in P-ta Victoriei cu pene pe fund. Aici vedeti filmuletu :) Tipu asta e prea tare.
A zis in emisiune, ca dak asa, datorita lui, se pune un pic de asfalt in tara asta, el o sa mai iasa cu pene. Si nu va fi singur. Acum a ieshit la 2 noaptea si n-a zis la nimeni. Data viitoare, vor veni 5000. M-as duce si eu :) Veniti?
V-am pupat. Pa-pa

2 comments:

  1. Mircea Badea e un nesimtit notoriu. Nu s-a prezentat la gala Zece pentru Romania sa-si ridice premiul pentru cel mai bun jurnalist, motivand ca el nu se considera a fi unul.Adica PERSONALITATI ca Olga Tudorache (un nume, nu o parere ca Badea) , femeie ce nu a putut urca pe scena pentru ca merge greu, a putut veni la gala, alaturi de zeci de nume importante in cultura noastra, iar el nu ne-a putut onora cu prezenta. Gest ce spune multe. Poate e corect in ceea ce spune despre societatea romaneasca, dar si el e membru onorific al ei.Desigur, asta e doar o parere personala. Oana

    ReplyDelete
  2. "Anonim" motivul pentru care nu s-a dus Badea sa-si ridice premiul nu a fost o chestiune de "fita" ci de etica.Nu se considera jurnalist pentru ca nu este jurnalist.Acceptarea premiului de "jurnalist" ar echivala cu incadrarea sa in fenomenoul jurnalismului romanesc care nu este tocmai unul demn.Nu spun ca Badea e demnitatea in persoana,nici vorba,dar realitatile pe care le sustine sunt oarecum raportate la imbecilitatea jurnalistica(sunt si exceptii desigur).

    ReplyDelete