Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Sunday, December 13, 2009

ninge

m-am cam saturat de politica. Din voturile nule s-au mai validat cateva..vro 600 pt base si 500 pt geoana. Maine (luni) cred ca va fi decizia finala a Curtii Constitutionale.
Nimic nu m-ar surprinde. Eu sper totusi (desi sansele sunt extrem de mici) ca aceste alegeri vor fi declarate frauduloase. Vom vedea.
Pana una alta...ramanem cu un marinar betziv in fruntea tarii, cu imaginea de Boc Reloaded ca si premier (daca nu va fi Udrea) :)
Ramanem cu o imagine FOARTE "NECLARA" asupra acestor alegeri, unde mortii au votat... in Paris au votat peste 3600 de oameni la o singura sectie (asta inseamna un vot la vro 13-14 secunde). Va dati seama ce coada trebuia sa fie acolo daca in Gara de Nord din Bucuresti (probabil ati vazut la TV ce coada era) au votat doar 706 persoane :))) E clar pentru toti, da? Ne ia draqu.
Anyway. O sa incerc sa schimb acest blog din unul (se pare) politic in unul cu mai mult fun :) Asadar, va mai dau cateva bancuri/glume ...a fir-ar..tot politice. Dar macar e un inceput:)

Ce inseamna PSD - Presedinte in Seara de Duminica
Ce inseamna PDL - Presedinte in Dimineata de Luni

Intrebare: Ce face acum Vanghelie?
Raspuns: Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora, sa o cheme la ordine!

Cel mai scurt banc: Geoana presedinte!

Scrisoarea a III-a actualizata. - Tu esti Mircea? - Da, imparate. - Esti un prost si jumatate

Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp? "Dac-as fi pentr-o zi presedinte..."


Mersi Bianca :)

P.S. Ningeeeeee

3 comments:

  1. De ce se leaga toata lumea de Paris?... Se prea poate sa se fi fraudat alegerile in tara... Da' ce Dumnezeu aveti oameni buni cu Parisul? In primul rand, la Paris a fost un reprezentant PD-L, unul pro democratia si doi PSD. Cum poate un singur om sa fraudeze in favoarea lui, cand langa el se mai afla alte 3 persoane. Iar in al doilea rand, in toata Franta a fost o singura sectie de votare - unde se duceau oamenii aia sa voteze a doua oara?
    Si ce alegeri sa declare frauduloase? Ai fost vreodata intr-o sectie de votare, sa asisti la numararea voturilor? Stii cum se intampla atunci cand esti super obosit(esti de mai bine de 15-16 ore in acelasi loc) si tot ceea ce vrei e sa pleci acasa? Nu-ti dau voturile la numarare, nu-ti iese procesul verbal... mai bagi si tu de la tine cateva voturi nule, ca sa iasa bine si sa termini sa poti si tu pleca asasa... Asta se intampla in orice sectie de votare si nu doar la noi... Nu ai cum sa supraveghezi fiecare miscare pe care o face toata lumea, mai ales cand e si coada.
    Cand faceti anumite afirmatii, aveti macar bunul simt sa le ganditi inainte si sa va intrebati daca chiar are sens ceea ce spuneti, nu va lasati manipulati in halul in care sa preluati doar vorbele altcuiva.
    Si ce vrea Geoana? Stie prea bine ca nu se poate schimba nimic in privinta alegerilor...
    Incearca doar sa amane punerea in functie a presedintelui, pana la 21 decembrie, cand spera ca interpretarea constitutiei sa-l aduca pe el in pozitia de presedinte-interimar, desi asta e ilogic, tinand cont ca, desi nu se specifica nimic clar pentru astfel de situatii, se specifica doar 4 situatii in care presedintele senatului devine presedinte-interimar:
    - moartea presedintelui (Basescu nu a murit)
    - suspendarea presedintelui (nici nu e suspendat)
    - daca din motive obiective(paralaliziei, etc) presedintele nu-si poate idneplini functia ( nu e cazul)
    - presedintele e acuzat de tradare (nici aici)
    De ce ar vrea functia de presedinte-interimar? Pentru a-si numi prim-ministrul, pentru a-si mai putea indeplinii obligatiile pe care si le-a creat luand mita pentru posturi promise.
    Vreti sa vorbim mai departe despre ce se intampla la cateva zile dupa alegeri? Din tot trustul Vantu', n-a ramas decat Realitatea si Money Chanel... De ce? Pentru avea datorii la stat foarte mari. De ce abia acum? De ce la cateva zile dupa anuntarea presedintelui?
    Si v-ati uitat la televizor in ultima vreme? Daca inainte de alegeri toate televiziunile erau impotriva lu' Basescu, s-au mai domolit apoi si au inceput sa arunce si in PSD.
    Si vorbiti de Exit Polls de parca ar fi adevarate... Sunt realizate de aceleasi televiziuni care nici macar n-au incercat sa para impartiale, ci care si-au exprimat clar optiunea de vot...
    Si ceea ce a facut Basescu, ca iti convine tie sau nu, e de intrat in istorie: a castigat un razboi care se spunea ca nu poate fi castigat - a castigat razboiul cu presa; cu toata presa in cap, cu toate partidele impotriva, a reusit sa devina presedinte.
    Daca vreti sa vedeti tot ce se intampla in tara obiectiv, cititi presa externa... Pentru ca in tara presa nu e independenta. Ganditi cu capul, nu va lasati manipulati atat de usor.
    In articolul precedent ziceai de Badea - e platit de Voiculescu :).

    ReplyDelete
  2. Legat de Paris, nu ziceam ca au votat atat de multi ca si numar, ziceam doar k e imposibil sa voteze atatia intr-o singura zi la o singura sectie. Deci sunt mai mult decat sigura ca s-a modificat procesul verbal d acolo, si probabil si din multe alte astfel de sectii. Si da, am fost intr-o sectie de votare (chiar la alegerile astea).
    Nu cred k sunt manipulata de nimeni. Pur si simplu scriu ce cred. Si da, mi-e rushine de tara asta si de ce se scrie in presa externa despre noi. Tocmai d-aia am facut si blog-ul asta. N-am zis k presa e independenta, dar mi se pare absurd sa crezi ca, spre exemplu, Badea e platit de Voiculescu sa dea in Basescu. Irelevant oricum. Stiu ca geoana are "datorii de platit", dar nu cred ca Basescu n-are. Nu stiu daca stii, dar toate intreprinerile de stat (inclusiv scolile) au fost obligate sa dea o anumita suma de bani pentru campania lu Base. Bani negri, pur si simplu scosi din casierie, netrecuti pe nicio chitanta, niciun act nimic. Si asta stiu din familie, nu din auzite.
    Oricum, ms de comment. Nu stiu cine esti, dar ms :)

    ReplyDelete
  3. P.S. Macar ai bunul-simt de a te semna. ;)

    ReplyDelete