Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Wednesday, December 16, 2009

aoleu...

"ei se cearta si tara moare de foame...fir-ati ai dracu sa fiti cu ciolanu` vostru" - spune mamaie.
Are dreptate, nu? :) Au inceput astia sa se certe pe guvern (locuri in guvern) - la ciolan.
UDMR-ul bineinteles a dezertat..si acum il iubeste pe base si chiar si pe guvernul care se preconizeaza (cu boc prim`ministru) - care acum cateva luni, ACELASI GUVERN, a fost demis chiar de manutele UDMR-istilor (+PNL + PSD). Acum urla lumea de foame si trebuie sa mearga cu Boc la guvernare..parca nu mai sunt asa de rai, acum.
Va fi un guvern sustinut de tradatori, stiti probabil k mai multi PSD-isti, PNL-isti din parlament au trecut la PDL...iar independentii nu mai sunt asa independenti ci acum au viziune PDL-ista :| ..mda..
Prin tara lumea moare de foame, buget n-avem (si nici nu cred k o sa avem curand), prim ministru vom avea un "livache"...sau pe Boc. Voi la ce va ganditi cand auziti cuvantu asta.."boc" ? :)))) ..eu am imaginea cu boc primind un bobarnac d la basescu :P
Ca veni vorba de Livache (Liviu Negoita) - primul ministru desemnat de base inainte de alegeri si-a depus astazi mandatul..adica gata, nu mai e prim ministru desemnat. Si-a incheiat misiunea de marioneta lu` Basescu. Mission completed..cu succes chiar... "Livache" auzi :))))
In fine. Maine dimineatza va ieshi super base si va anunta primul ministru desemnat. Facem un sondaj de opinie? Variante: a) cineva din PDL b) aproape sigur Boc.
Aoleu..a aparut Boc la tv....s-a dus si PDL-ul la intalnirea cu Basescu...sa-si dea cu parerea despre guvern :)))) Are emotii ca vorbeste in fata sefului.. Probabil Base i-a scris ce sa zica acum, ca doar nu vorbeste boc de nebun :)). BOC, treci la raport :))
Asadar, maine se va anunta un PDL-ist ca prim ministru. Abia astept :|
Am auzit azi ceva interesant de la niste prietene de familie. Cica...in 2 ani Basescu va muri impuscat :))) Si vrajitoarele si clarvazatorii il vad pe base impuscat in 2011 :))))) Doamne in ce tara traim.
Plecasem in post-ul asta de la cuvintele lu` mamaie.
As putea sa completez..tara moare de foame si de frig in blocajele de pe drumurile patriei. Iar ne-a luat iarna prin surprindere (in mijlocu lu decembrie) mda...
Voi reveni maine seara.
De dimineata plec la Craiova, sper sa nu raman inzapezita.

0 comments:

Post a Comment