Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Thursday, December 10, 2009

mogulul suprem

Basescu vrea reconciliere cu partidele politice. Mai multe detalii, aici . Deci, este clar pentru toata lumea, da?: mogulii nu sunt asa de rai, iliescu n-are nicio treaba cu geoana, geoana nu e comunist, vanghelie e gospodar bun, tariceanu e totusi de treaba si alte exemple pot continua.
Felicitari basescienilor care ati votat cu el, pentru ca ati pus botu la prostiile cu comunism si moguli.
Pai Videanu o fi vreun bun samaritean (ca nici el nu stie cat de bogat e), Udrea o fi vreo filantroapa (cu posete mai scumpe decat salariul pe un an al unui bugetar), pe eba toti o baga in seama in parlam european. :))))
Mogulul suprem in tara asta e chiar Basescu. Toti apropiatii (PDL) si familia sa prospera (terenuri, apartamente, afaceri dubioase), dar atata timp cat el este la butoane…. Totul se rezolva “in familie". Nu cred ca stiati dar pe langa faptul ca ati votat un presedinte care bate copii (dovada sta chiar in prima lui reactie – poate m-a injurat, poate mi-a zis ceva de iliescu ), ati votat un presedinte care are dosar penal, dar caruia, datorita imunitatii de presedinte i s-a suspendat acest dosar.
Considerand cele de mai sus, sunteti macar o secunda constienti ca:
- nu avem si nici nu vom avea un guvern in viitorul apropiat
- somajul e in floare. Mii de oameni isi pierd locul de munca iar absolventii de facultati au sanse minime sa-si gaseasca job-uri.
- nu exista un buget pe 2010 si nici speranta ca va exista in curand
- suntem intr-o criza economica dublata de o criza politica ce paralizeaza toata Romania
TOATE ASTEA VA VOR AFECTA DIRECT SI PERSONAL, dar nu cred ca veti mai avea tupeul si nici dreptul moral de a va plange pentru ca TOT CE NI SE VA INTAMPLA VI SE DATOREAZA!
Pacat ca prostia nu doare! V-ati tavali in chinuri!

Acum mogulul suprem vrea reconciliere...pentru tara si popor :)))))))
Penibil !
Multumesc votantilor Basescu pentru circul oferit.

3 comments:

  1. Criza politica e intr-adevar ajuta si de PSD...
    Ce au facut americanii cand in 2000 se intampla ceva asemantor la alegeri? Desi nu erau in criza, au considerat ca tara nu poate fi supusa unui astfel de chin si l-au recunoscut pe Bush presedinte, desi alegerile si numaratoarea voturilor erau mult mai controversate...
    Poate ar trebui sa luam exemplu :)
    Si oricum, e democratie, majoritatea a ales.

    ReplyDelete
  2. Suntem in criza economica, dar totusi, dar politicienii nostri se axeaza mai mult pe criza politica... Reprezentanti FMI vin saptamana viitoare in Bucuresti... Daca ar fi fost corecti, i-ar fi recunoscut meritele lu' Basescu. Pentru ca astfel, desi inca nu avem guvern, se castiga cateva zile bune in ceea ce priveste acordarea imprumutlui, intr-un moment in care nu mai avem bani.
    In ceea ce-l priveste pe Boc, puteti spune orice, mai putin faptul ca e corupt.
    Iar despre PD-L, din nou, ganditi-va la Monica Iacob Ritzi si la Nastase... Cum a reactionat PD-L in cazul Ritzi? Dar PSD in cazul Nastase?...
    Corupti pana in maduva oaselor...

    ReplyDelete
  3. Iti mai explic odata separat, in caz ca nu ti-ai dat seama din posturile mele. Nu sunt PSD-ista, nu iubesc acest partid, nu-l iubesc pe Geoana, nici atat pe Nastase sau pe Iliescu. Dar pe Basescu, chiar nu mai suport sa-l vad. Inca 5 ani....10 ani din viata mea!!! sa-l vad iar pe el, pe udrea, pe marioneta boc si pe smenaru Videanu???..Dumnezeule...

    ReplyDelete