Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Tuesday, December 8, 2009

first post



Mircea Badea: "Daca ai murit inainte sa se inventeze CNP-ul... naspa, nu mai poti vota. Daca ai murit dupa ce s-a inventat CNP-ul, mai ai o sansa." - cu referire la faptul ca oameni decedati de catziva ani au aparut ca au votat la alegerile din 6 decembrie.
Tipu` asta e genial. Ma declar fan 100% Mircea Badea :) .
Au inceput sa curga (pe la tv, prin ziare) dovezile cu fraudarea alegerilor. Mama ce socatzi suntem! Eu nu stiam in ce tara minunata traiesc! :|...Asa minunata, incat cu prima ocazie voi emigra. Sunt total scarbita de politica (de pe toate nivelele) de aici, spaga devenind (nu doar ceva normal) obligatorie ca sa poti trai pe meleagurile astea.
Ma declar, de asemenea, total ANTI basescu, d'asta am votat cu Geoana. Sincer, cred ca ne va lua draqu`. Daaa...sunt comunista (-> un lucru mai penibil si mai tampit ca asta n-am auzit de cand ma stiu). In primul rand, nu am zis ca sunt pro Geoana, pro PSD, pro.. Iliescu (??? tot nu inteleg ce treaba are Iliescu..anyway)...Sunt doar ANTI basescu. Daca era Vadim in turu 2...eram cea mai PRM-ista persoana pe care o stiti :) . Si acum sa lamuresc tampenia cu comunismu. Pai mai fratzi "pupinbasesti"...acum 1 an cand a facut base alianta cu PSD la guvernare (ca sa vezi, tot geoana, iliescu, si ..."mogulii" erau pe acolo) n-au mai fost comunisti? Atunci erati impreuna pt Romania... :)) :))..ma distrez la maxim cand aud vorbe d'astea pentru prostime "am un proiect...de dreapta, de stanga....pentru romani...voi face, voi drege"...Vai Doamne! Sper ca nu sunt persoane care cred prostiile astea si-mi citeasc blog-ul ca ma las de meserie.
Atat cu comunismu si cu tot penibilul ce-l inconjoara. A! Vom avea o dictatura de toata frumusetea, odata ce base isi va pune un Livache (asa i s-a adresat premierului desemnat Liviu Negoita). Pai ce forta credeti ca are un premier ca boc si ca livache in tara asta? Basescu e la toate butoanele: are serviciile secrete, are DNA-ul, are CNA-ul, va avea un livache pe post de premier, are guvernu si mai presus de toate...o are pe EBA si pe Udrea. Ce tara minunata, nu-i asa?
Mai departe... Este clar ca alegerile au fost fraudate. Este si mai clar ca si PSD-ul a dat mita electorala. Dar ce este CEL MAI CLAR, e ca "sistemul de fraudare al PDL a functionat mai bine" (Victor Ponta). Pe langa mita electorala, turismul electoral, sute, mii de procese verbale modificate (cu asa mica usurinta), pe langa cei care aveau plasticul de pe stampilele cu VOTAT lipit pe ceas, iar in birourile electorale judetene se vota frumos cu ceasu pe super base, pe langa toate acestea, avem dovada dovezilor. Cand Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat rezultatele finale, SUMA VOTURILOR BASESCU+SUMA VOTURILOR GEOANA+SUMA VOTURILOR NULE...nu dadea frate SUMA TOTALA A CELOR CARE AU VENIT LA VOT :)) Pai daca in documentu documentelor, documentul SUPREM da cu virgula, pai voi va imaginati ce era prin procesele verbale din Cucuietii de sus?
Vai de capu nostru. Atat am sa spun.
Astazi PSD-ul a depus contestatie, au spus ca au camioane de dovezi. Am inceput deja sa le vedem. Sansele sunt mici ca aceste alegeri sa fie declarate frauduloase de catre Curtea Constitutionala. Dar sunt sanse, iar poate Dumnezeu nu uita de tara asta. Daca base este validat. Plecati fratilor din tara pana mai avem ocazia si nu ne izolam de tot.
Ca veni vorba de plecati din tara. Dupa cum stiti, pe teritoriul Romaniei, Geoana a avut cu 15.000 voturi mai mult, iar base a iesit pt ca l-a votat diaspora (romanii plecati afara). Pai daca 80% din ei il iubesc asa tare pe base...si uite.. A IESIT BASESCU...ii asteptam cu drag sa se-ntoarca in tara, acum ca a iesit persoana pe care o vroiau ei. Sau oare...au fost si pe acolo ceva fraude. Oare :|
Nu vreau sa va plictisesc cu politica (asta daca ati ajuns cu cititu pana aici). Promit ca nu o sa mai fie (prea multe) postari de genu asta:). Acum sunt doar suparata si...socata. Frauda, nefrauda...totusi in jur d 5milioane de romani au votat cu base. Voua va vine sa credeti?
Acum 2 zile am dat ignore pe mess la 2 infocati pupinbasesti (messu meu nu suporta atatea tampenii). Mai am vro 2, se stiu ei, dar ei vad ca nu ma provoaca.
Nu prea mai am ce sa zic. De fapt, as mai avea, dar e tarziu si maine merg la un interviu. I need a job! :P
Cam atat cu primul post. Voi reveni.

P.S. e bun, Oana? :)

5 comments:

  1. E foarte bun,cata ;)

    ReplyDelete
  2. super tare vara mea!!sper sa realizeze si pupinbasestii ce si-au facut cu mana lor:(( si la urmatoarele alegeri sa voteze cu cine trebuie.:**gyana

    ReplyDelete
  3. urmatoarele alegeri? peste 5 ani adica....=)) romania/romanii nu se vor trezi nici peste 20, nice talking...pacat ca ramane la acest stadiu (de talk) si nimic nu se va schimba...de-ar fi mai multi ca tine cata .... o zi faina

    ReplyDelete
  4. vai samar comunistilor.nu v-a ajuns cum ne-au furat nemernici astia ai vostri din 89 pina acum.nu va ajuns cum ne-a condus bunicuta.acuma s-au pus si antenele si realitatea p poliica.si badea cu ochelaristii aia ce stiu tot de la antena 2.vai samar comunistilor.de aia am plect din ro.si nu mas intoarce niciodat dn cauza voastra psd-istior

    ReplyDelete
  5. Nu stiu cand ai plecat tu din tara (te felicit pt alegerea facuta)..dar....in ultimii 5 ani (!!! 5..nu 20 ;) ) a fost d-l basescu la putere. Care-i faza cu comunismul, TE ROG LUMINEAZA-NE! PSD`u a fost cam in opozitie, pana sa se suceasca base si sa-i bage un an la guvernare..ca na...nu-s kiar asa de rai.
    Iar daca acum a iesit DIN NOU idolul tau Basescu, te asteptam, draga, cu bratele deskise inapoi in tara. Au fost 5 ani..si vor mai fi inca atatia (in total 10 ani). De ce ai plecat din frumoasa Romanie, ai pierdut atata timp... ca eu nu vad comunisti la putere...Sau?!
    In caz ca nu ai auzit stirile, Basescu vrea reconciliere cu partidele, inclusiv cu PSD. Nu mai sunt asa comunisti acum ca au trecut alegerile.
    P.S. Badea e la antena 3..nu la antena2.

    ReplyDelete