Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Monday, January 18, 2010

Orsova...

A inceput sesiunea, asadar eu am inceput vacanta de o luna (n-am examene ca am avut doar proiecte..da da...u envy me). Deci, am venit acasa sa mai iau o gura de relaxare (si plictiseala) ca la mama acasa. Pentru cei care nu stiti, this is my hometown..beautiful Orsova:)

Evident ca e bine aici (chiar daca n-am avut net 2 zile si am cam tampit), dar chiar daca am vacanta pana pe 14 (?? parca!) februarie n-o sa stau atat aici, ca na..nici chiar asa :)
Asa ca o sa ma cam plimb in perioada asta, joi ma-ntorc in Timisoara..mai stau ce mai stau, apoi iar vin pe acasa si tot asa. Depinde dak intervine ceva prin Timisoara (a! I'm boyfriendless..again:) )
Ca vorbeam de "envy". O invidiez la maxim pe Iulia Nichitoae (colega cu mine la faculta) pentru ca are o ocazie unica in viata, a fost acceptata intr-un program de internship la hotel Marriott Waterfront din Baltimore (USA). O felicit insa pe aceasta cale, ii transmit sa ma astepte si pe mine la anu` (so help me God) si sa nu ne faca de ras pe acolo :P. Pentru cei care vreti sa stiti ce si cum face, click aici. :) I sooo hateee u, Iulia :)
Asa, ca veni vorba de altii mai norocosi ca noi, nu trebuie sa-l omit pe frate`meo, Alex. Care-i la straja..si pe care l-am vazut azi cu webcamu instalat pe Platoul Soarelui. E...uhm....numa el cu inca un coleg pe toata partia. Uhm...numai ei! :))

Daca nu ma credeti :P...
Deci, cam toata lumea are noroc, except me. Ba de fapt, am si eu noroc. N-am sesiune.
Si ca sa n-o mai dau in abureli, am sa va dau o veste EXTRAORDINARA.
Nu.
Nu am gasit numele telenovelei (desi din ce in ce mai multi sunteti preocupati cu asta, va multumesc!) :)
Dar...
Din februarie ma reapuc de....Nu! Nu de uitat la telenovele :)
Gezzz...ce oameni.
Deci, din februarie ma reapuc de karate. Abia astept!!!!!! Vom reintregi trupa de acum ceva ani..and it's going to be GREAT!!!
Ce ziceti, mai sunt in stare??? :)

2 comments:

  1. lasa mai ca eu sunt aici numai ca sa iti fac tie intrarea :P asa k nu ai de ce sa fii invidioasa...pana la vara numai bine ca o sa cunosc toata lumea de pe aici si o sa le fac introducerea:)) si la vara e foarte plin aici..cica vreo 2 milioane de turisti...asa ca scapi si de frig etc :D te pupacesc...si nu va fac de ras, ma mentin la aceleasi standarde sau le depasesc ;)

    ReplyDelete
  2. ciao! Tin sa iti zic ca ma distreaza la maxim aceasta saga , aceasta telenovela a flacarei violet..oricum il urmaresc pe nea Badea de multi ani(isi sarbatoreste ziua de nastere a 2-a zi dupa mine :D)in urma si as vrea ca la urmatoarea "miscare contra statului" sa particip si eu..chiar daca-i in capatul opus al tarii :P. Si la orsova e frumos..bine nu ca la straja..unde-i absolut fantastic iarna dar sunt sigur ca te descurci tu impotriva plictiselii :)) Cat despre faza cu boyfriendless..sunt sigur ca ai de unde alege (uneori se intampla sa nu vezi prea evidentul) :P. Astea fiind zise iti doresc o zi faina si sa ne auzim mai des si nu neaparat dupa 6 :P
    Cu stima, Aurel (a.k.a. Mojo)

    ReplyDelete