Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Wednesday, January 27, 2010

Va faceti vaccinu`?

Eu nu! Am tot evitat sa vorbesc despre prostia asta de vaccin, dar sunt cam in pana de idei de postari si na, am zis sa apelez la rezerve ;)
Nu. Glumeam. E o chestie foarte importanta in zilele astea. Asa ca imi voi spune parerea si astept eventualele contestatii.
Deci. De cand a aparut ideea cu vaccinul asta impotriva gripei porcine am zis ca e o prostie si ca nu mi-l fac nici daca as fi ultima din lume care nu si-l face. In primul rand. E facut de romani, frate! No fu*kin` way!
In al doilea rand, domnii specialisti inventatori de vaccin nu prea s-au ocupat cu buna informare a posibilelor efecte secundare. Neah! Faceti vaccinu ca e bun! Ca dupa cateva saptamani (cand au aparut tot si tot mai multe persoane care au avut reactii adverse foarte aiurea) cica..."stiiitttii..de fapt are un pic mai mult mercur decat ar fi trebuit...dar laaasss`..Faceti vaccinu ca muriti!" bu`hu`hu!
Irelevant sa spun ca O GRAMADA DE DOCTORI SI ASISTENTE medicale nu si-au facut vaccinu`. Chiar profii de la faculta de medicina din Timisoara le-au transmis studentilor : Nu va faceti vaccinu`.
Am si eu in familie o doctorita care mi-a oferit acelasi sfat. Evident ca nimeni din familia mea nu si-a facut vaccinu`.
Si na, toti romanii un pic sceptici. Pana a murit Toni Tecuceanu - RIP (de la Cronica Carcotasilor). May si atunci au dat romanii navala in vaccine. Daca ati fi studiat un pic povestea, v-ati fi lamurit de niste chestii (un inceput ar fi sa cititi aici). Ok. Gasiti si pe youtube zeci de filmulete cu adevarul despre vaccin de la specialisti recunoscuti international.
Irelevant sa spun ca toti care au murit (Dumnezeu sa-i odihneasca!) de asa-zisa gripa porcina aveau multe alte boli, iar gripa este una normala, care ii afecteaza in principal pe cei care au alte boli cronice.
Okay! Trecem si peste asta. Sa mai spun si de cei care au facut vaccinul si totusi s-au imbolnavit de gripa porcina? Neaahh... Sa mai spun ca gripa SE TRATEAZA..in 2 saptamani esti sanatos???? neaahhh..Unii sunt chiar orbi.
In fine. Ieri am vazut la televizor ceva si mai dureros. Pe scurt, o femeie si-a facut vaccinul si acum e paralizata :| Cititi aici articolul.
Apoi au aparut niste doctori specialisti care au spus clar si raspicat (am vazut pe mai multe posturi): PERSOANELE SANATOASE (adica fara boli cronice) SA NU-SI FACA VACCINUL!!!.
Le-a luat cam mult sa recunoasca lucrurile astea public, nu credeti?
Okay. Cam asta am avut sa spun. Eu oricum nu-mi fac niciun vaccin. Voi?
Take Care!

0 comments:

Post a Comment