Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Tuesday, January 19, 2010

Glory... Glory Hallelujah !

...canta Badea ca sa se fereasca de atacuri energetice :))
Daca v-ati uitat in ultimele 2-3 zile pe la tv, ati vazut (n`aveati cum sa ratati) noua bomba de pe ale noastre meleaguri. Operatiunea "flacara violet". Cica un pisolog de`a lui Base l-a atacat energetic pe Geoana si mai ales, a purtat si culoarea mov ma!... d'asta a pierdut prostanacu. Daca nu sunteti la curent cu stirea cititi aici..
Nu vreau sa intru in detalii (dar totusi, cine e ala si ce face???), vroiam doar sa o subliniez si sa realizati (inca o data) in ce tara traim si ce presedinte avem.
D-l Basescu, ca de obicei, se face ca ploua si asteapta sa treaca si stirea asta. Ne-am obisnuit sa nu aflam niste raspunsuri. Inca asteptam (cei care n-am uitat) raspunsuri despre apartamentu de 1 milion de euro, de afacerile fratelui presedintelui, de pumnul in fata baiatului (un trucaj ordinar, intr-adevar:| ), de faptul ca fostul ambasador al Romaniei la Paris (da, acolo unde s-a inregitrat un vot/13 secunde) este acum ministru in super cabinetul boc (dupa fapta si rasplata, normal)...si multe multe alte lucruri care se doresc a fi uitate...
Anywayz, v-am mai spus si va voi mai repeta acest lucru. Ne va lua dracu.
Pleacati fratilor daca aveti ocazia, plecati cat mai puteti! :)
Toata faza asta cu atacurile paranormale nu face mai mult decat sa ne faca cinste in lume.. (va dati seama ca toata ziarele din lumea asta au scris de flacara violet!).. Mi-e rusine sa spun ca sunt romanca in vremurile astea.
Dar na, este tara in care Florin Salam are sanse de calificare la finala Eurovision. Are 2 melodii pregatite. Cica nu-s manele, ma. Sunt melodii de dragoste.. :|
Ce rost mai au cuvintele acum...
Spuneti voi.
Ce dorinta arzatoare sa mai ai sa stai in tara asta?


P.S. Vreau sa transmit pe aceasta cale un mesaj deosebit de important.
ESTI PENIBIL !
Da, da, TU cel care suni la 3 noaptea cu numar ascuns.

0 comments:

Post a Comment