Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Monday, January 11, 2010

priviri dubioase...

Sunt inca in cautarea raspunsului referitor la telenovela descrisa in postul anterior. Tin sa va spun, cu mare durere in suflet, ca nu m-ati ajutat cu nimic ! In afara de Usurpadora nu mi-ati zis nimic (voi chiar numai la Usurpadora v-ati uitat)?
Intrucat nu a fost de ajuns sa ma fac de ras pe blog, acum stie toata lumea (si rade toata lumea de mine) ca m-am uitat la telenovele. Azi la scoala m-au intrebat 2-3 colege daca am descoperit telenoveaua. Si asa au aflat si restul. M-am pus iar pe descris intriga deosebita a serialului meu si mi-am atras, evident, priviri dubioase. Nimeni n-a auzit de baiat bolnav de diabet (si da, era chiar un lucru important in film!).
Pe langa raspunsul dat de majoritatea (Usurpadora), ca replica la raspunsul meu categoric "NU Usurpadora" m-ati mai sfatuit sa caut pe google.. :|
Tin sa va spun, cu o si mai mare durere in suflet, ca am cautat TOATE COMBINATIILE PE CARE VI LE PUTETI IMAGINA in 3 limbi (romana, engleza si una care se vroia a fi spaniola :) ). De la "telenovela femeie avea grija de 2 copii unul bolnav de diabet" pana la "mujer con dos ninos, chico insulina"..si muuulteee multe alte combinatii aducatoare de zambete pe fata voastra (si pe a mea). Asadar, google not helping this time.
Alte sfaturi imbucuratoare de la voi (apreciez apreciez) cica "sa caut toate telenovelele". Va imaginati ca sunt like....sute,mii, da?
E, aflati ca am facut si asta. Am gasit un site (dupa ore si ore indelungate de search) unde sunt trecute toate telenovelele, pe ani. Asa ca am luat segmentul 1998-2000. Click pe fiecare nume, aparea poza. Nu-i asta. Back. Click pe urmatoru. Nu-i nici asta. Back...s.a.m.d. Apoi am marit esantionul. 1997 - nu-i. 1996 - nu-i. 2001 - nu-i. 1995-nu-i. :| (timp? vro 2-3 ore)
Apoi am aprofundat. Pe acelasi site erau si TOTI ACTORII (mai cunoscuti evident) si TOATE ACTRITELE din telenovele. Da! Am facut-o si pe asta in speranta ca il/o voi vedea. Ca asa stiu cum arata actorii, i-as recunoaste cu siguranta...dar...
Ok! Dupa ce mi-am bagat picioarele in operatiunea asta (care s-a intins pe inca 2 ore) am ajuns la concluzia ca poate, poate, POATE sunt SINGURA..(I mean singura din toata lumea) care s-a uitat la serialu asta. Poate actorii aia nici nu stiu ca au jucat in telenov asta :))
mda..trista situatie.
Si da. Ca sa raspund si la "spargatorii de distractii" - ALTA TREABA CHIAR N-AM! :)
Fiti siguri ca voi afla mai devreme sau mai tarziu cum se numeste telenovela asta si FITI SIGURI ca va voi spune si voua (sau...:-? )
Oricum, o sa fie mare sarbatoare.

A! Sa va zic de la ce a pornit cautarea asta disperata? Ma uitam cu fetele pe youtube (salivam dupa Enrique Iglesias) si am gasit melodia Nunca te olvidare care era intr-o telenovela...si de aici, un mic pas catre: Baaa..v-ati uitat la Salome? La Inger Salbatic? La aia cu Gabriela Spanic de erau 2 surori gemene? La Esmeralda, la Locura de Amor? si multe..CHIAR MULTE ALTELE. Pentru nostalgice, click aici.
V-am pupat. bye

2 comments:

  1. Hmn, inseamna ca telenovela aia chiar ti-a marcat o particica din copilarie :)) sau poate o curiozitate puternica din cauza ca nu-ti aduci aminte cum se cheama. Cataaaaaaaaaaaaaaaa, poate nu cauti unde trebuie. Pune si tu pe un forum ceva (ar fi de preferat in spaniola). :P =)) Oricum ma amuza foarte tare chestia asta.... :P Irina M.

    ReplyDelete
  2. sper ca inca mai cauti telenovela aia k m-ai facut super curioasa.:))))pup.verisoara ta draga, Georgy

    ReplyDelete