Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Monday, December 26, 2011

New Year's resolution...

Se apropie cu pasi repezi anul 2012. Cu totii ne dorim ceva mai bun in anul urmator, cu totii ne promitem ca vom deveni mai buni, cu totii speram la impliniri profesionale sau personale, cu totii ne dorim sa fim mai fericiti.
Sunt multe promisiuni pe care ni le facem in pragul intrarii in noul an, unele usor de indeplinit, unele posibile, unele imposibile.
Insa de multe ori, ceea ce ne propunem uitam sa mai si realizam. In febra sarbatorilor si a distractiei de "revel", promitem... pardon, NE promitem marea cu sarea, insa dupa ce ne mai linistim, parca nu ne mai trebuie nici marea... nici sarea.
Ce promisiuni ne facem?! Pai de la cele mai "pamantesti" precum : o sa merg la sala, o sa citesc mai mult, o sa mananc mai sanatos, o sa ma las de fumat, n-o sa mai stau atat pe facebook, o sa calatoresc nu-stiu-unde, o sa-mi gasesc un job mai bun etc... pana la cele mai "emotionale": n-o sa mai fiu asa stresat/a la munca, o sa ma bucur mai mult de viata, o sa fiu independent/a... si evident, o sa-mi gasesc sufletul pereche!
Intrebare... de ce uitam de ele?
Se considera ca promisiunile astea au scopul de a ne face mai buni, mai fericiti. In ce moment nu ne mai dorim asta? Cand inceteaza promisiunea si mai ales, de ce nu suntem suparati pe noi insine ca ne-am dezamagit? Ne-am supara pe oricine ne-ar promite ceva si nu s-ar mai tine de promisiune, nu?
Dar cumva, vad ca pe noi ne iertam... desi ce ne promitem singuri e mult mai important decat promisiunea altora.
Nu mi-am promis multe in anii trecuti si nu-mi promit nici acum.
De Coca-Cola n-o sa ma las, de laptop n-o sa ma despart... sa calatoresc o voi face in continuare.
Altele care ma privesc in mod direct, n-am. Nu ma schimb.
:)

Spuneam mai sus ca unii isi doresc sa-si gaseasca sufletul pereche. Pot scrie mii de cuvinte pe aceasta tema, dar prefer sa las paragraful de mai jos sa vorbeasca in locul meu.

Soulmate
Two little words, one big concept. A belief that someone, somewhere is holding the key to your heart... and your dream house. All you have to do is find them.
So, where is this person?
And if you loved someone and it didn't work out, does that mean they weren't your soul mate?
Were they just a runner-up contestant in this game-show called "Happily ever after"?
And as you move, from age box to age box and the contestants get fewer and fewer are your chances of finding your soulmate less and less?
Soulmates... reality or torture device?


Distractie placuta de revel si Un An Nou Fericit cu impliniri personale si profesionale!

2 comments:

  1. can anybody make a list with most important things from his/her life? I`m really curious to see it...like...a top 5?

    ReplyDelete
  2. 1. family
    2. friends
    3. health
    4. happiness
    5. me, myself & I

    ReplyDelete