Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Sunday, May 9, 2010

USA baby :)

Problema este cat se poate de simpla: Plec! :) Thanx to him :) Singurul obstacol pe care-l mai am de trecut este obtinerea vizei (merg saptamana viitoare la ambasada in Bucuresti - fingers crossed!!! )
Pentru cei care nu stiti, plec cu work & travel, in Saratoga Springs, NY (la 180 de mile de New York City) :)
12 iunie e data in care decolez (la propriu) din Budapesta, iar 10 ore si 15 minute mai tarziu voi ateriza in New York (si voi sta acolo 2 zile). Va fi cea mai lunga zi din viata mea din 2 motive:
1. SUA este cu 7 ore in urma, deci ziua de 12 iunie o voi simti ca fiind de 31 de ore
2. mi-e frica sa zbor cu avionu. Am avut multe discutii cu multe persoane despre asta. Eu tot spun ca fie va trebui sa ma imbat (dar este posibil sa nu ma lase in halu in care ar fi nevoie:P ), fie va trebui sa nu dorm vro 2-3 nopti inainte, astfel incat sa pic rupta acolo. Fie (cea mai plauzibila), atata frica o sa bag si in ceilalti pasageri (mai ales daca DOAMNE FERESTE voi trece prin turbulente), incat vor fi nevoiti sa ma sedeze si sa ma inchida undeva :D
Cu siguranta va trebui sa dorm ALL THE WAY.. dar parca totusi as vrea sa fac si cateva poze de deasupra norilor :)
Anyway.. postul precedent (despre incredere) a fost unul scris la mare mare mare... neincredere, evident.
Pentru ca nu credeam ca exista persoane care sa ma ajute, DIN MAI MULTE PUNCTE DE VEDERE, sa nu aiba NICIO SIGURANTA ca ajutorul nu va fi degeaba.. mai mult, el practic m-a obligat sa accept sa ma ajute... si mai ales, sa nu ceara NIMIC, dar nimic in schimb.
Exista insa si astfel de persoane. Si nu-mi vine sa cred ca face atatea pentru mine.
De ce? Nu stiu. El zice ca vrea sa ma ajute sa-mi implinesc visul.
Si voi reusi asta, datorita lui.
So, toate scuzele pe care le cautam si le gaseam in perioada in care am scris post-ul anterior, au fost... pe bune. Eram foarte speriata pentru ca viata mea ajunsese sa atarne de un fir de ata.. si eram very very confused. Pentru ca el nu avea nicio obligatie si eu totusi imi pusesem increderea 100% in el.
A meritat?
Deffinetly!
Plec!
Nu voi raspunde foarte clar intrebarilor de genul "si te mai intorci?"
Raspunsul este cel pe care l-am dat tuturor pana acum "nu stiu".

New York City

10 comments:

  1. wohoo! Bravo. Astept poze din mijlocul New York-ului. ;) si.. cu avionul.. nu-ti face griji nu ai de ce sa iti fie frica.. Un singur lucru te sfatuiesc: SA NU BEI ALCOOL INAINTE! In avion nu este mult aer curat si dupa un timp daca bei o sa ti se faca rau. Mai bine du-te asa. FRESH! E mai interesant. Sa te pui la geam. E mai fain asa.. Sa iti iei aparatul cu tine in avion sa faci podin avion. Si, sa nu uiti sa te duci la baie in avion ca eu n-am fost si sunt curios.. :)) Bine, eu in 3 ore ale mele pana in Londra.. dar mai tu 30 :))

    Ma bucur pentru tine si nu uita: DO IT AGAIN! ;)

    ReplyDelete
  2. thanx memo.. incurajator k de obicei :) O sa merg la baie, normal! :) Vrei sa fac poze si acolo? :))
    P.S. fac 10 ore, nu 30.. fii mai atent cand citesti ;)

    ReplyDelete
  3. Eu mai degraba te-as sfatui sa te pui la culoar, pentru ca o sa ai multe ore de zburat si va trebui sa te mai ridici sa te dezmortesti, fara sa il deranjezi pe cel de langa tine prea mult. Deasupra norilor slabe sanse sa faci poze, ca vei vedea mult mult alb, doar la inceput, cand zbori mai jos, reusesti sa vezi ceva relativ interesant. Nu-ti face griji, turbulentele le simti ca si cand ai trece cu masina printr-o groapa, nu-i asa stres. U`ll be fine. Good luck si nervi tari la ambasada!

    ReplyDelete
  4. @ Anonim: aaa.. pai ar fi bine sa fie turbulentele precum gropile.. desi cred ca va fi mult mult mai infricosator :) Anyway.. Loc am deja luat impreuna cu o alta fata (mergem in acelasi loc cu work & travel). Ea are loc la geam, eu langa ea.. si ne-am inteles sa mai facem schimb intre noi. Voi zbura cu un boeing 767 :D

    ReplyDelete
  5. Sincer, am impresia ca esti un pic naiva...dar nah, tineretea. Ai mare grija de tine, mare, mare grija si ca sfat, nu iti pune increderea in nimeni, pastreaza-ti tot timpul o usita de scapare pt ca nimeni, dar absolut nimeni pe lumea asta nu te ajuta pe degeaba...Increde-te doar in tine si in Dumnezeu!

    ReplyDelete
  6. @ytlo: "dar absolut nimeni pe lumea asta nu te ajuta pe degeaba..." tipic romanesc. Absolut nimeni? Dar mama? Tata? Familia? Prietenii? "Absolut nimeni?" Mai gandeste-te.
    Daca totusi cineva te ajuta pentru ca poate si PENTRU CA VREA? Pentru ca ceva ce i se pare normal si usor de realizat, pentru tine ar fi fost imposibil? De ce sa cred ca toti oamenii sunt rai? Ca toti vor ceva in schimb de la mine? Stai linistit/a.. voi da reply la ajutorul lui, fara ca el sa-mi ceara.. asta pentru ca asa mi se pare normal.

    ReplyDelete
  7. bafta multa in US. iti tinem pumnii si speram sa-ti mearga bine.

    ReplyDelete
  8. super!!!o sa adori ny!!!abia astept sa vii..probabil ca ny o sa fie puntul de intalnire :D multa bafta la interviu..te pup

    ReplyDelete
  9. Nu fi naiva si aminteste-ti mereu ce ti-am zis! Doar asa reusesti in lumea asta nebuna ;)

    ReplyDelete
  10. Felicitari, Cata!
    Vrem poze din NY!

    Cu drag,
    Andreia Ispas

    ReplyDelete