Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Tuesday, May 18, 2010

ULTIMA SPAGA!!!

PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Motiunea de cenzura a cetateanului roman

Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual

Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.

AJUNGE!

Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

NE-AM SATURAT:
- sa suferim noi ca sa prospere ei;
- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public

Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea.Sa le fie rusine ca au adus tara in acest stadiu!
O NOUA REVOLUTIE!!!!!

Cei care cred ca numai bugetarii sunt afectati GRESESC! Scade puterea de cumparare, deci ORICE ACTIVITATE NEBUGETARA VA FI AFECTATA! In plus, nu sunt numai aceste doua masuri "reducerea cu 25% a salariilor si 15% a pensiilor". Mai sunt si altele. TOTI ROMANII (bugetari sau nebugetari) VOR FI AFECTATI DE ACESTE MASURI DIABOLICE!
Ce vina au pensionarii ca acest guvern este incompetent si ca s-a trezit Basescu intr-o zi ca nu mai are bani la buget (desi BNR spune acest lucru de 4 ANI!!!)
Ce vina au profesorii (mi-e rusine sa spun ce salariu are tatal meu dupa 30 de ani invatamant) si ceilalti bugetari ca astia s-au lafait in bani, iar acum spun ca "reformeaza" statul. Pai decizia "SA NU MAI DAM SALARIILE SI PENSIILE" atunci cand ramanem fara bani, PUTEAM SA O IAU SI EU! Dar eu nu sunt ministru (sau presedinte).
Intrebarea este CE ATI FACUT PANA ACUM de ati ajuns in stadiul asta?
Spuneti ca mai bine asa, decat sa creasca taxele!
Chiar credetzi ca nu o sa creasca? Ei aveau nevoie de bani ACUM. Ca nu mai au. Daca luau decizia sa creasca taxele, cresteau abia dupa 3 luni.
Dar vor creste si taxele, STATI LINISTITI. A zis-o chiar Basescu (in cazul in care nu va avea succes "reforma" decisa acum)
Si nu in ultimul rand. Ce vina au copiii? In cazul in care va scadea si indemnizatia de crestere a copilului.
Prea multi pampersi, huh?

RUSINE SA LE FIE! Lui Base si celorlalti nesimtiti!

Ce fac ei cand tara isi plange durerea? Pai ministrul finantelor spune asta. Va vine sa credeti?
Videanu face asta.
Iar Basescu ... ia uite, el face asta.
Mai are rost sa spun ceva?

Maine e mare miting in Bucuresti! Vreo 60.000 de oameni. Cica vor fi instigatori (din PSD, PNL). Cat de prost sa fii sa crezi asta? La cat sufera oamenii aia....
Anyway.. Poate iese o revolutie! :)
Bye!

P.S. Frate-meo ii zice povesti lu fiu-su (David) cu "lupu' Base" :))
Capra cu trei iezi si lupu Base... Scufita rosie si lupu Base :) Genial! Asa stie si David (desi n-are nici 3 luni:P ) cine e "bau-bau'ul" in tara asta! :))
Bine, Pa! :)

0 comments:

Post a Comment