Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Monday, February 8, 2010

Don't know me, DON'T JUDGE ME!

especially if u call yourself a friend ...
Ma gandeam azi la ce a spus cineva "Nu impart oamenii in prieteni si dusmani. Ii impart in persoane care ma cunosc si persoane care nu ma cunosc".
Zilele astea am realizat ca persoanele care cica ma cunosc, nu ma prea cunosc deloc.
Sau cel putin asta am in gand.
Ma deranjeaza persoanele care judeca pe altii si nu se uita in viata lor! Ma deranjeaza persoanele false, si mai mult ma deranjeaza persoanele care te vorbesc pe la spate. Si culmea, toate "calitatile" se intrunesc in acelasi corp de obicei.
Sincer, nu credeam ca exista, cel putin nu in preajma mea. Dar...
Eu cel putin nu as spune in fata unui PRIETEN lucruri URATE. Chiar daca decizia sa e una pe care o consider "naspa".
Murmur acolo un "treaba ta, e alegerea ta" si gata, chiar daca mi se pare o alegere neinspirata. Cu siguranta nu as spune cuvinte urate si CU SIGURANTA nu as face baza de el/ea.
Din alegeri (pe care altii le considera "naspa") inveti.
E viata mea! Nu ma judeca! Nu te baga! Nu te mai considera prieten, cand faci chestii de genu`.
Acest post NU TI SE ADRESEAZA !
E pentru cine se simte.
Hai Pa!

2 comments:

  1. Eu nu impart oamenii in prieteni si dusmani, ci in prieteni, cunostinte si necunoscuti... Prieteni am putini, dar ceea ce apreciez la ei e faptul ca au "curajul" (desi nu e vorba de curaj) sa-mi spuna ceea ce cred in fata. Mi se pare naspa replica ta cu "Eu cel putin nu as spune in fata unui PRIETEN lucruri URATE" - cred ca e vorba de acel "in fata". Din punctul meu de vedere, genul de persoane carora n-o sa le spun "in fata" ceea ce cred despre o decizie pe care au luat-o intra la categoria cunostinte... De asemenea, apreciez o persoana care imi atrage atentia atunci cand gresesc si nu una care imi canta in struna, lasandu-ma sa ma dau cu capu' de pereti... Prietenii mei stiu sa-mi spuna si cand gresesc si sa-mi atraga atentia(prefer cand o fac cu argumente) si nu as vrea cu siguranta sa-mi spuna doar lucruri FRUMOASE... Mai gandeste-te la asta si poate vei ajunge la concluzia ca persoanele din jurul tau iti sunt doar cunostinte :)
    Eu am doar un prieten si ii sunt recunoscatoare ca nu m-a lasat, de foarte multe ori, sa ma bag in rahat, chiar cu riscul de a ne certa...
    P.S. Din titlu articolului astuia pot sa-ti spun ca ai anumite complexe, iar tipatul tau cu "DON'T JUDGE ME" e un pic cam pueril, nu crezi?

    ReplyDelete
  2. Nu stii contextul, nu ma apuc acum sa scriu totul. Eram doar "complexata" si am zis sa scriu ce-mi trece prin cap, nu trebuie sa dau explicatii nimanui pentru posturile de pe acest blog. Si eu prefer sa mi se atraga atentia cand gresesc sau cand sunt pe cale de a o face, DAR de la persoane care sa fie mai intai constiente de viata si alegerile lor. Si-apoi sa-mi tina mie lectii de moralitate, cu atat mai putin sa-mi rada in fatza fara niciun argument.
    P.S. Faptul ca ma sfatuiesti pe mine ce sa fac si cum sa privesc viata sub semnatura de anonim (esti deci din categoria "necunoscuti"), e un pic cam pueril, nu crezi?

    ReplyDelete