Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Wednesday, November 4, 2015

Proteste si demisii... now what ?!


A iesit lumea in strada, Ponta si-a dat demisia, lumea cere o schimbare. Romanii nu mai au rabdare nici cu Iohannis.

Pai... nu voi i-ati votat anu' trecut??? Nu era "Romania lucrului bine facut", nu era in sfarsit schimbarea pe care o asteptam de 25 de ani? Nu?
Ati realizat ca toti sunt o apa si-un pamant? Ati realizat ca toti sunt in cardasie, ca toti sunt corupti si ca toti fura? Ati realizat ca toti se injura apoi se pupa? Ati realizat ca pana la urma toti va dezamagesc? Nu a mers varianta "aleg raul mai mic" ?

Ma felicit din nou, pentru decizia luata anul trecut - aceea de a nu merge la vot. Nu cred ca m-as fi impacat cu sine daca as fi votat... pe oricine!

Insa, nu credeti totusi ca v-ati trezit cam... tarziu? De ce a fost nevoie sa moara oameni ca sa va treziti?
De ce nu ati cerut schimbarea cand ne-a insultat Basescu cu pixelul albastru? De ce nu ati iesit in strada cand Udrea dadea milioane de euro pentru brandul de tara (o frunza)? De ce nu ati iesit in strada cand Videanu punea borduri si-si ridica palate? De ce nu ati iesit in strada cand Oprescu a luat mita? De ce nu ati iesit in strada cand Ponta a pus-o pe Kovesi la DNA si pe Oprea ministru dupa ce i-a injurat in campanie? De ce nu ati iesit in strada dupa ce PDL si PNL si-au dat mana, apoi s-au injurat, apoi iar si-au dat mana? De ce nu ati iesit in strada cand a zis Iohannis ca profesorii nu au 6 case din "ghinion" ? De ce nu ati iesit in strada cand se construiau biserici si nu spitale? De ce nu ati iesit in strada cand s-au alocat milioane de euro pt Catedrala Neamului (FYI... prin 2011)? De ce nu ati iesit in strada cand traversati Romania si nu aveti autostrazi? De ce nu ati iesit in strada cand v-au cerut doctorii bani sa va opereze? De ce nu ati iesit in strada cand ati dat bani politistului sa nu luati amenda? De ce nu ati iesit in strada cand v-a cerut preotul cateva sute de lei pentru casatorie sau botez? Si lista poate continua, am dat exemple relativ recente...

DE CE ATI ASTEPTAT SA MOARA OAMENI ca sa iesiti in strada??? De ce v-ati trezit abia acum? De ce vorbiti abia acum? De ce vreti schimbare abia acum ?

Ce credeti ca se va intampla dupa aceste manifestari? Pleaca toti?!

E o utopie...



0 comments:

Post a Comment