Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Tuesday, January 17, 2012

Haos in Romania. Oare?

Raed Arafat s-a intors la Ministerul Sanatatii, in aceeasi functie de la care a plecat acum cateva zile. Asa, si? Omu' asta n-are nicio legatura cu protestele din tara, scandalul cu SMURD a fost doar picatura care a umplut paharu. Doar scanteia de care aveau nevoie romanii ca sa iasa in strada! Nu mi se pare un gest penibil din partea lui Arafat, e chiar un lucru intelept, intrucat SINGURUL LUCRU pe care acesta l-a vrut a fost implicare in Legea Sanatatii! Si asta si va face!
Aceasta reintalnire emotionanta este doar un gest disperat al PDL-ului de a calma spiritele in strada. Lucru care nu se va realiza. Oamenii vor continua sa-si strige libertatea. Fie ca sunt 2000, fie ca este doar unul. Cu totii au respectul meu!

Intreba un prieten pe blog-ul personal, Bun... si dupa aia ce facem?
Pai mai mult ca sigur Romania nu se va transforma intr-un stat de elita peste noapte, poate nici macar intr-un stat civilizat. Probabil singurul lucru pe care il vom schimba este sa schimbam niste hotzi, cu alti hotzi.
Dar pentru mine cel mai important lucru pe care Romania il arata prin proteste este ca romanii s-au saturat! Romanii vor sa fie bagati in seama, romanii tipa, romanii protesteaza!
Nu suntem boi, viermi, maimutze asa cum ne numeste propaganda basista.
Suntem oameni si protestam! Este dreptul nostru!
Ramane de vazut ce "vom face dupa aia", important e ca avem un plan pe termen scurt, iar acela este
JOS BASESCU!

5 comments:

  1. Perfect de acord cu tine, e bine cu planuri pe termen scurt, milioane de oameni vor sa-l vada plecat pe presedintele cu nume de cur, insa de peste 20 de ani am trait numai planuri pe termen scurt, care ne-au adus numai belele. Eu tot astept sa vina unii (egal cine) cu un plan bine pus la punct pentru scoaterea tarii din anonimat...si astept de ceva vreme. De cand urmaresc fenomenul, nu am auzit din gura opozitiei decat jos puterea. Bun, jos puterea, dar tu opozitie cam ce vrei sa faci cu mine?? De ex. USL, am mai zis, de cand s-au infiintat, urla peste tot ca jos basescu, ok, in regula, jos basescu..si dupa aia? Nu era mai normal, ca usl-ul (alianta cu pretentii la putere) sa vina mai intai cu un plan bine pus la punct...uite, asta vrem sa facem si garantam pt asta...si abia dupa aia jos basescu??? Nu stiu, intreb si eu... Sincer, m-am cam saturat de planuri pe termen scurt. Era mai bine cu jos basescu si dupa aia facem asta sau asta. Sunt de acord ca romanii s-au saturat, tocmai pe asta mizeaza si opozitia...deci hai sa-i alimentam cu jos basescu, important e jos basescu, noi la putere...iar apoi, vorba ta, ramane de vazut ce vom face. Mii de scuze ca ti-am asasinat spatiul de comentarii :))

    ReplyDelete
  2. Nu mi-ai asasinat spatiul de comentarii :))
    Sunt si eu de acord cu tine, ca USL-ul nu face practic nimic si ca singura lor "strategie" de partid este "jos basescu".
    Pe principiul, ati furat voi destul, hai mai lasati si pe altii.
    Nu-i simpatizez deloc, dar DELOC, nici pe Ponta nici pe Antonescu si pe nimeni din gasca lor. Si dupa cum s-a vazut si la protest, cand Ludovic Orban a venit in piata sa "protesteze" a fost aproape de a fi linsat.
    E CLAR ca avem nevoie de o cu totul ALTA generatie de politicieni.
    Dar cine sa se bage cand astia au acaparat totul?
    E nevoie de Legea lustratiei pentru toate gastile astea de hoti care de 20 de ani sunt tot acolo, dar sub alte culori...
    Dar cine sa mai promoveze si legea asta?

    Pana una alta, noi, romanii, NE ASUMAM RASPUNDEREA ca Basescu&co tre' sa plece!

    ReplyDelete
  3. Pai si daca vine o generatie noua, tot trebuie sa invete de undeva, nu? Si ghici de unde o sa invete...tot de la astia, deci....Eu am impresia ca, o generatie de politicieni cu alta mentalitate o sa apara in momentul cand actualii nu o sa mai fie decat...niste busturi amarate,pline de rahat de pasari, prin parcuri rau famate, sau prin cartile de istorie la rubrica "asa nu"...poate atunci o sa mai tragem sperante. Sper sa prind ziua...Ce zici, apucam? :))

    ReplyDelete
  4. NOI sa apucam??? :)) Doamne, hai sa nu visam totusi! :P
    Poate copiii nostri, dar cu siguranta copiii mei vor percepe Romania doar ca un loc unde vin in vacanta :)

    ReplyDelete
  5. Ai mei nu o sa perceapa romania deloc :))

    ReplyDelete