Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Monday, November 22, 2010

Udrea presedinte!!!

Deocamdata doar la PDL Bucuresti. Dar de acolo e un mic pas catre "la mai mare". Am citit prin ziare cum s-au inghesuit PDL-istii sa o laude pe prea-minunata Udrea, maria sa chiar spunand ca ar mai candida peste cateva luni doar sa auda din nou asa "cuvinte alese".
“Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu echipe de valoare şi PDL are probabil nevoie de acest lucru”, spunea Baconschi (actualul ministru de externe, nimeni altcineva decat fostul ambasador al Romaniei in Paris - acolo unde la alegereile prezidentiale se vota la 3-4 secunde). Dezgustatori sunteti voi baaaaa!!!!!
M-am scarbit total. Cititi mai multe aici.
Sa trecem peste.
D-l Basescu a iesit si el pe la tv zilele astea sa dea din gura. Ca presedintele nu trebuie sa faca, tre sa dea din gura, evident. Si l-a lovit si pe el fulgerul acum si si-a dat seama ca politistii sunt mana in mana cu infractorii. Extraordinar. Ce descoperire uluitoare. El uita, desigur, ca e presedinte de 6 ani. Pai cine trebuia sa impiedice asta? Eu?
Basescu e mai mult decat un dictator. Spunea de Curtea Constitutionala ca e "penibila". Pai asta trebuie sa zica un PRESEDINTE intr-un stat democratic despre O INSTITUTIE a statului? Voi chiar nu vedeti ce se intampla in tara asta?
Imi provoaca sila raspunsurile astora de l-au votat pe Base "pai bine ma.. ce crezi ca aia erau mai buni?". SUNT ABSOLUT SIGURA ca mai rau de atat ERA IMPOSIBIL!
Tot prea-minunatul Base ne transmite prin purtatorul sau de cuvant cum ca el n-o sa puna niciodata un prim-ministru al unei MAJORITATI (!!!!!) parlamentare care sustine cresterea salariilor si a pensiilor. Daca asta e democratie inseamna ca eu traiesc pe luna. DEMOCRATIA E CU MAJORITATI D-LE PRESEDINTE! Stirea este aici.
"Dacă programul anticriză înseamnă să mărească salariile şi pensiile, niciodată preşedintele nu va accepta să numească un premier de la o asemenea majoritate, asta ar însemna să distrugem România".
PAI VOI ATI DISTRUS ROMANIA BAAAAAAAAAAAAAA!!!
Cu solutiile voastre cu tot! Pe care le putea lua si Gheorghe din Cucuietii de Sus. Ba cred ca s-ar fi descurcat si ala mult mai bine daca se chinuia un pic.
Nu mai avem bani, nu mai dam bani!
Asa presedinte, asa solutii!
Si apoi, colac peste pupaza, tot iubitul presedinte a inceput cu caterinca inspre alte state (precum Irlanda)... ca ele n-au luat domne solutii economice asa cum am luat noi... pfff.. le dam fum.
Rade ciob de oala sparta. Sa nu zicem ca aia din Irlanda traiesc de 1 000 de ori mai bine decat noi... Si ca acolo PROFESORII SI DOCTORII nu mor de foame si nu sunt ingropati in datorii. Dar lasa asa... noi am luat masuri economice. Da... tre sa ne sacrificam acum k apoi o sa iasa soarele si pe strada noastra. Da.. la anu... si la multi ani!
Il urasc pe Basescu. Il urasc pe Boc (care cica e profesor de drept constitutional si toate legile lui sunt declarate neconstitutionale... marfa!.. lasa ca-si asuma raspunderea.. ca asa se fac legile la noi, ce conteaza Constitutia).
O urasc pe Udrea si urasc toti PDL-istii si pe toti iubitorii de Base. Cand ii aud acum "ce ma.. eu o duc bine"... Bine ca o duci tu bine, dar restu tarii? Sau traiesti pe o insula pustie?
Bine, ma bucur ca o duci tu bine.
Si acum sa inchei... cu una din cele mai celebre cuvantari ale D-nei Presedinte Elena Udrea: Noi suntem urmaşii lui Traian... ai lui Traian Băsescu.
Da deci... ce sa mai zici...
Sa traiti bine! De fapt...
Sa traiti doar...

10 comments:

  1. Cred ca e limpede pentru toata lumea de ce o tine Carciumaru' pe Udrea prin preajma. Acum ne distram cand auzim :"Udrea presedinte", asa cum ne distram si inainte de alegeri...si distractia a fost spulberata de 5 milioane de idioti. Dupa toate tiganiile facute de astia, crezi ca nu se mai gasesc cateva milioane s-o voteze si pe asta?

    ReplyDelete
  2. Se gasesc, nu se gasesc, sunt sigura k cine imparte parte-si face! Mai ales specimenele astea de un tupeu ordinar care ne conduc!
    Va fi din nou pe principiul "si decedatii voteaza". Nu ma distrez ca udrea ar putea fi presedinte, nu ma distrez nici ca un betzivan si niste mincinosi cu nesimtire ne conduc de atatzia ani! Nu ma distrez deloc! Am doar speranta ca toti cei care nu si-au exprimat votul sa si-l exprime de data asta, si sa fie impotriva astora! Ca daca nu, au grija baietii sa stampileze buletinele goale, obicei dus la nivel de perfomanta!
    Nu zic ca nu au votat oamenii cu base (am fost chiar membra intr-o comisie de vot, si da au fost voturi cu base)... Sper ca aia sa se tavaleasca in chinuri acum! Dar probabil au plecat de mult din tara...

    ReplyDelete
  3. Acum aia 5 milioane trebuie sa-si "asume raspunderea" pentru ceea ce au facut...ca tot e la moda sintagma. Trist e ca foarte multi sunt ferm convinsi si acum ca au procedat corect punand stampila pe "crucisator" si tocmai de asta mi-e teama ca o sa avem...prima femeie presedinte.
    Legat de exprimare voutlui,ai perfecta dreptate, insa vad ca si lucrul asta a devenit o povara pentru multi consateni.

    ReplyDelete
  4. Chiar acum cateva zile vorbeam cu un prieten, fan Basescu pana acum ceva vreme.
    L-a votat, ca cica daca iesea Geoana veneau comunistii (?!). Eu nu sunt surprinsa de cei 5 milioane care l-au votat pe Base.. sunt de-a dreptul ULUITA de motivul pentru care l-au votat! E incredibil cat de multi s-au lasat convinsi de faptul ca vin COMUNISTII! Si toate balivernele pe care le-a mai zis in campanie electorala.
    Prietenul acesta (bugetar)spunea ca regreta acum ca l-a votat. Si ca el n-o sa se mai duca la vot, ca n-are cu cine sa voteze.
    I-am explicat ca astia abia asteapta sa fie cineva pe liste si sa nu fi votat! Mai bine te duci si pui stampila pe toti, stii sigur (ma rog.. cat de cat sigur) k votu ala e anulat, si k nimeni nu mai voteaza pe numele tau! (desi au fost nenumarate cazuri).
    Apoi s-a nimerit sa apara stirea cu alianta PNL-PC.. mi-a zis: Cata, l-as fi votat pe Antonescu, dar uite s-a aliat cu securistu ala de Voiculescu...
    ?!
    Nu-mi voi explica niciodata cum a putut Basescu sa spele creieru la atatzia oameni....
    Enigma vietii mele...
    Comunistii... auzi...
    Doamne!!!

    ReplyDelete
  5. Aveau creierul spalat deja...basescu doar a profitat de slabiciunea celor multi. Comunisti, mineriade, moguli...au avut grija sa scoata astea pe tapet si magariile au ramas in umbra...pentru amatorii de b1 tv si otv. Uite, eu administrez o firma de internet si cablu tv in Sibiu...nici nu iti imaginezi ce isterie e cu postul ala 10 tv...toti sunt fanii lingaului ala de moraru. Nu mai stiu ce procente au fost in Sibiu la alegeri, dar cred ca a fost tare portocaliu rezultatul.

    ReplyDelete
  6. Stiu ca sibiul a fost portocaliu rau de tot. Dar cunosc personal, sibieni care au votat cu base doar sa ramana Iohanis in continuare primar in sibiu ca, citez, "a facut treaba f buna". Nu stiu cat de buna, n-am ajuns niciodata pe acolo
    Acum sufera si ei, regreta... Dar asta este situatia...
    Au avut creierul spalat, vorba ta...
    Stiu ca sunt multi fani Moraru si 0tv... Si ce e mai trist.. e ca au si drept de vot!

    ReplyDelete
  7. Incet incet s-a schimbat Sibiul (in bine), am avut noroc si cu Capitala Europeana, am avut noroc si cu mentalitatea saseasca a lui Johannis pentru ca a stiut sa se autogospodareasca. Oricum e singurul primar care a castigat 2 mandate consecutive cu peste 80%. Toata lumea spune ca "a facut treaba foarte buna" si asa e, pentru ca asta niciodata nu a spus "va promit ca facem aia", ci "incercam sa facem aia"...si a facut. Treaba e ca predecesorii lui nu au facut ABSOLUT nimic.

    ReplyDelete
  8. Vara asta am fost plecata in SUA. S-au nimerit si alegerile cam in perioada aceea. Pe langa faptul ca nu am vazut tori incrucisatorii pe toata blocurile, un lucru m-a uimit. La ei campania electorala nu e cu "daca voi iesi eu.. o sa fac asta si asta si cu asta". Nu.. nu am auzit asa ceva! In schimb la ei, cum de altfel e si normal, e cu "ce s-a facut".
    Avand dovezi evident se promovau. "eu am votat impotriva asta si asta... contracandidatul meu a votat pentru cresterea taxelor.. scaderea nusj ce"...
    CU LUCRURI CONCRETE! Asta a facut el, asta a facut celalalt! Omul alege in functie DE CE S-A FACUT. daca esti multumit, il votezi pe ala, daca nu, pe celalalt. E atat de simplu! La noi e pe promisiuni. Nu mai imi aduc aminte nu stiu ce parlamentar a spus mai demult, confruntat de presa ca promisese nu stiu ce in campanie si apoi a votat impotriva: "pai, in campanie electorala e normal sa promitem, dar nu trebuie sa ne si tinem de promisiune".
    Perfect... cum ar zice Badea.
    Ii doare fix in cot!
    Creierii spalati viseaza cai verzi pe pereti! Uite, unul din PUTINII politicieni pe care ii apreciez a fost Tariceanu. Cand si-a asumat riscul de a pierde alegile, dar a spus, frate NU SUNT BANI pentru cresterea salariilor profesorilor cu 50%.
    Evident a pierdut alegerile, mai ales ca Base & co ziceau k "esteee baniii.. cum sa nu fie".
    Evident, n-au fost... Ba chiar profesorii se pare ca aveau prea mult ca li s-a si luat.
    Asta e... romanii spera si viseaza. Pacat ca sunt niste nesimtiti care sa profite de asta...

    ReplyDelete
  9. Asa e, oamenii care ar trebui pastrati in tara si tratati decent sunt doctorii si profesorii. Eu nu vreau sa-mi dau copilul la o scoala unde predau profesori sictiriti ca au salarii mici sau mai stiu eu ce. Alta faza tare, ce se intampla daca trebuie sa suportam vreo operatie...si chirurgul care se joaca cu bisturiul prin corpurile noastre, se gandeste ca nu are cu ce sa-si plateasca ratele sau intretinerea? De fapt Educatia o conduce Funeriu ala cu 11 clase, ce pretentii sa avem? La sanatate e Cseke Attila - asta habar n-am cine e.

    ReplyDelete
  10. Sa ne fereasca Dumnezeu sa fim nevoiti sa suferim o operatie in Romania! Am intrat in spitale si am vazut cu ochii mei ca daca NU LE DAI BANI NU TE BAGA IN SEAMA! Efectiv, te lasa sa mori!
    Zicea si Mircea Badea... normal ca ii dai 1 milion, doua, sapte... cat i-oi da! Cand o fi cu bisturiu la inima ta, macar ziua aia sa n-aiba grija banilor!
    Este f trista situatia in spitale, si peste tot. Este si mai trist ca este realitate, si ca nu se intrezaresc schimbari in bine prea curand. Cel putin nu cand sunt astia in fruntea tarii.
    Iar de Cseke Attila stiu doar ca e UDMR-ist. Ma indoiesc ca stie sa faca o injectie. Nu sunt rasista (cel putin nu vreau sa cred asta :P ), dar ce drepturi au maghiarii la noi in tara este de NEIMAGINAT! Iar cu legea asta a educatiei, m-am lamurit si de tupeul udmr-istilor. Sa studiezi GEOGRAFIA SI ISTORIA ROMANIEI IN MAGHIARA! Incredibil!

    ReplyDelete