Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Monday, November 15, 2010

jurnal...

Am revenit trup si suflet in Romania! Cum a fost in America? Raspund cum raspund de fiecare data cand aud aceasta intrebare: Ca in filme! Exact ca in filme! Tot ce vedeti in filme e 100% adevarat! TOT!
Daca s-a meritat efortul? Da! Cu siguranta! Am vazut unele lucruri pe care nu credeam (nici nu speram in urma cu un an) ca le voi vedea prea curand. Si iata ca am ajuns si acolo. Am ajuns si in New York... e f interesant sa ma uit la filme acum si sa zic "uite aici am fost si eu... uite pe podu asta am trecut si eu.. uite am o poza si eu acolo"... E chiar foarte tare. Am mai fost si in Atlantic City, Philadelphia, Baltimore si Washington DC (astea ar fi alea mai cunoscute). Am vazut destul de multe si sunt foarte fericita ca am calcat pe acolo.
Dupa toate astea am sa va dau un singur sfat... Niciodata, dar NICIODATA sa nu spuneti "niciodata". In lumea in care traim lucrurile se pot schimba FOARTE repede! Ideile pot veni dintr-un minut in altul! Niciodata sa nu incetati sa visatzi si niciodata, niciodata sa nu renuntati la ceva ce va doriti cu adevarat. Lucruri frumoase se pot intampla atunci cand va asteptati cel mai putin! Dupa cum am scris si sus acolo, ca si titlu al blog-ului "Anything that's worth having is sure enough worth fighting for".
ORICE!
Eu acum un an imi cautam de lucru (fara noroc evident) prin Timisoara... Pai daca imi zicea cineva ca in 7-8 luni o sa ma plimb prin Times Square, NY? Si o sa urc la etaju 86 (!!! eu, care am frica de inaltime!!! ) pe Empire State Buiilding? Pai ii ziceam ca e dus cu pluta rau, dar rau de tot.
Si uite ca am ajuns si acolo. Mai pot da un exemplu si sper sa nu se supere ( :D )
Viseaza de vro 10 ani sa-l vada pe Allen Iverson jucand (e jucator de basket pt cei care nu ati auzit de el). Cum nu avea (sau nu credea) cum sa ajunga in SUA s-a impacat cu ideea ca nu va fi niciodata in aceeasi incapere cu el :)
Ce s-a intamplat? Allen Iverson a terminat-o cu NBA-ul si va juca la o echipa din... Turcia.
Iar echipa respectiva are un meci in decembrie in Serbia, aproape de granita cu noi. Faceti si voi legatura. Sunt asa de fericita pentru ea! Stiu cat de mult si-a dorit asta de atata timp... Si uite ca s-a intamplat si asta... O sa-l vada pe Allen Iverson jucand.
Anyway.. revenind la experienta SUA.
Au fost momente pe care le-am pierdut pentru ca nu am fost aici si nu a fost foarte placut. Dar asta este... si sacrificiile fac parte din implinirea unui vis.
Pe scurt, daca puteti intelege cumva contradictia:
Nu regret ca am plecat acolo, dar regret ca am pierdut niste momente aici. Imi pare rau ca am plecat de acolo, dar sunt fericita ca am venit acasa.
Daca ma mai duc? Nu stiu, poate... Dar mai mult ca sigur nu voi mai sta atat de mult!
Okay... cam asta ar fi "jurnalul"... O sa incerc sa scriu mai des pe blog (asta daca-l mai citeste cineva :P )
In final, o melodie si un videoclip veeerrryyy interesting :) Love it!

Taxi - Cele doua cuvinte

3 comments:

  1. daaa...incep cu sfarsitul..superr melodia si superrr videoclipul!!!
    ...cat despre experienta ta...ma bucur pentru tine ca ai ajuns sa vezi chestiile care pentru noi sunt inca filme, dar noroc cu tine ca ne indrumi sa visam!!!...si da, asa este..Niciodata sa nu spui Niciodata!....
    ...a...ps...mai scrie mai scrie ca mai ai cel putin un cititor:P

    ReplyDelete
  2. Sunt in asentimentul tau Cata si stiu exact despre ce vorbesti si simti!
    dar intrebarea vine... de ce nu vrei sa te mai intorci si la anu'? Nimic nu se compara cu un South Park si un Bud Light intr-o miercuri seara la mama lor acasa?:) Sau cu un beer pong?

    ReplyDelete
  3. Da.. Un beer pong inaintea unui meci d fotbal.. C tare a fost!!! Cand veneam d la lucru in fiecare seara aveam program : Seinfeld d la 7-8.. Apoi schimbam p south park ;) Mai mult am baut miller lite.. Nush d ce cam toate berile erau lite???? Pai "ori suntem golani ori nu mai suntem" :)) ms ca mi-ati citit jurnalul :) bye!

    ReplyDelete