Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Sunday, August 4, 2013

De ce se epileaza barbatii pe picioare???

Nu, nu... reformulez:
De ce DRACU' se epileaza barbatii pe picioare ???

Prima oara i-am vazut acum 2 ani, in Grecia. Era cate unu ici pe colo. "Doamne, ce scarbos!!!" imi ziceam de fiecare data cand ii intalneam. "Sper sa n-ajunga moda asta si la noi!".
A ajuns.
Cine e IDIOTUL care a pornit moda la barbatii heterosexuali? Cum il gasim, cum il stergem de pe fata pamantului si mai ales, cum facem sa dispara moda???
Dragi barbati, sunteti barbati, sau ce dracu' sunteti? Epilatul e unul din "chinurile" de a fi femeie, ce drac' v-a apucat sa va epilati? E un TOTAL TURN OFF pentru majoritatea femeilor (am facut sondaje de opinie, va trebui sa ma credeti pe cuvant!).
Nicio femeie sanatoasa la cap n-o sa-i ceara UNUI BARBAT sa se epileze pe picioare. Ca e el fitos si ea s-a impacat cu ideea e doar problema ei, insa majoritatea nici nu vrem sa avem de a face cu un astfel de specimen.
E scarbos, e dezgustator, e GRESIT! Parul ala v-a fost dat pentru a va demonstra barbatia, masculinitatea si puterea in comparatie cu noi, vorba aia, "sexul frumos" - epilate din cap pana in picioare.
Cum sa ai un iubit, iar tu ca femeie sa uiti sa te epilezi cateva zile si EL sa fie mai neted pe picioare ca tine!!! HELLLLOO... PEOPLLEEE... Voi sunteti sanatosi la cap???
Dupa parerea mea, un barbat epilat pe picioare = o femeie neepilata pe picioare.
Bleaaah !!!
Nu pot decat sa-mi inchipui ca "barbatul" asta in fiecare seara isi ia aparatul de ras si dupa ce-si termina barba, trece la picioare (ca doar nu rezista la epilat cu ceara). Isi intinde un picior pe cada si incepe de joooos pana sus.
Vai, ce draaaaguuut.
Oh, COME ON!!!!!
Sau, si mai dragut: "Nu vin, frate, azi la strand ca nu sunt epilat!"
I rest my case !

Sunt pline strandurile/plajele de "barbati" d'astia. Nu mai e mult si incepeti sa va bagati slipul/sortul in fund ca sa va bronzati si pe buci. Si cica voi nu va luati tanga ca "sunteti barbati".
Sunteti pe dracu. Sunteti penibili. Sunteti orice numai NU BARBATI!
Nu stiu ce explicatie aveti voi pentru asta, dar pe mine ma depaseste total. De ce considerati ca asta ar atrage femei ? Inainte ma uitam la alte lucruri atunci cand vedeam un barbat, acum deja sunt traumatizata si e primul lucru la care ma uit.
Dezgustatori! Mai ales aia care au uitat sa se epileze si au doar asa, fire scurte..
BLEEEEAAHHH!
Va inchipuiti pe la 40-50 ani cand o sa va dispara fitele din cap ce BLANA o sa aveti pe picioare ??? Sau o sa va epilati toata viata? Yeah, RIGHT!

Barbatilor, va vrem inapoi! Nu vrem metrosexuali. Va vrem cu par pe piept, va vrem cu par pe picioare.
STOP! Opriti-va cu prostia asta de epilat!
Va rugam!
              - Eu & multe alte femei sanatoase la cap...

______________
UPDATE 04.07.2016

Si pentru ca, dupa 3 ani, postarea de mai sus inca da nastere la multe discutii (mai mult sau mai putin elaborate - deh, nu tot timpul ai cu cine!), mai jos cateva poze cu BARBATI care nu se epileaza pe picioare.
Sunt exemple de sportivi de performanta, actori, artisti & fotomodele care aleg sa fie naturali. Si sexy.
Cei de mai jos nu "transpira" ? Nu "fac dragoste" cu femei? Nu tin cont de "igiena" ?
Astea sunt scuze de copii de cinspe ani.
Mai jos sunt barbati care isi castiga existenta prin felul in care arata, barbati pentru care conteaza foarte mult imaginea, nu sunt un amarat de Ion care se epileaza ca se duce la strand sau ca bate mingea in fata blocului.
Epilatul pe picioare la barbati ramane in continuare "Câh ! "
Va las cu pozele... let that sink in for a moment...

Real men don't shave their legs !











30 comments:

  1. super articolul.

    un barbat cu par :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca esti prea conservatoare. Iti voi explica de ce barbatii au inceput sa se epileze. Cei mai mari alergători, biciclisti, modele si alti sportivi se rad pe picioare deoarece fiecare fir de par de pe corp il incetineste pe sportiv cu cateva secunde. Acum hai sa revenim la barbatii comuni. Parul pubian, facial si in special de pe corp poate fi considerat extrem de scarbos de ambele sexe. Eu am 14 ani si la fiecare ora de sport imi ascund picioarele pentru ca toti baietii din clasa mea sunt "hairless"(nu au atins pubertatea). Si ma enerveaza atat de tare cand eu vad ca am un par negru de 2.5 cm pe picioare, de 10 ori mai vizibil decat la tatal meu! Mi se pare sincer scarbos.

      Delete
    2. 14 ani...
      I rest my case

      Delete
  2. Bun articol... Multi dintre noi avem scuze de genul sport, look, etc... Inteleg, barba si mustata jos, dar parul de pe picioare? Trebuie sa fi nespalat ca sa il dai jos.

    ReplyDelete
  3. Daca faci sport asa cum fac eu (fotbal).. e nevoie sa te epilezi deoarece transpiri in practicarea acestui sport si de ex, daca alergi si ti se lipesc niste fire de par transpirate , iti zic eu ca nu e tocmai placut.

    ReplyDelete
  4. Bha fiecare face ce vrea . Eu mă rad pe picioare pt că fac mult sport şi transpir şi mă mănâncă . Fiecare face cum vrea akm da eu zic să nu fie nici ras tot da nici să ai plantatie de marar

    ReplyDelete
  5. Nici eu nu sunt fan de epilat pe picioare, dar cand vezi ca ai stuf pe picioare, zici ca esti maimuta, nu barbat

    ReplyDelete
  6. Eu am prieten, un tip foarte foarte paros cu par inclusiiv pe spate, i-a cazut parul de pe picioare din cauza faptului ca a purtat ciorapi de lana, cica de la ciorapii astia i-a cazut parul DEFINITIV, DEFINITIV credeti-ma. Si-a ras odata parul de pe spate ca noi ii ziceam mereu ca are par pe spate si si-a tuns parul cu masina de tuns, se vedea mult mult mai urat tuns dupa cateva zile 1-2 saptamani. Eu nu ma tund pe picioare, am firele de par lungi si nici dese si nici rare, nu ma tund pe picioare pentru ca am o nuanta mai inchisa a pielii si daca cineva se uita la mine de la 3-4 metrii, parul de pe picioare iese din evidenta. Deci daca aveti par pe picioare, v-as putea recomanda sa va bronzati putin pentru ca dispare din relief, se mai ascunde. Eu cunosc pe cineva cu par foarte foarte des si cu firul lung pe picioare si este mult mai inestetic. Catalina are dreptate, eu am vazut la baiatul ala, dupa ce si-a tuns parul de pe spate se vedea mult mai urat decat inainte, odata tuns trebuie sa te tunzi cam la 4-5 zile, are foarte mare dreptate Catalina. V-am spus, daca nu aveti parul foarte des si il aveti mai rarut, bronzati-va putin si o sa iasa din relief. Catalina, recunosc ca daca as putea, mi-as da tot parul jos de pe picioare pana sus intre picioare dar mai bine prefer sa port pantaloni lungi. Este un par urat si discratios, dovada ca voi femeile va epilati, asa cum voua nu va place acest par, nici noua nu ne place. Mi se pare bizar ca tie iti place parul meu de pe picioare in timp ce eu il detest. Cine vrea sa faca asta, s-o faca DAR ATENTIE DRAGII MEI, odata tuns trebuie tuns iar la cateva zile.

    ReplyDelete
  7. De asta iubesc toate fetele fotbalisti, culturisti, manechini sau sportivi in general...ca "n-au" par pe picioare... O sa te convingi mai tarziu ca toti care se epileaza, se penseaza, isi fac manichiura, sunt barbati mai ingrijiti, mai curati si mai deschisi la nou. Stii ca in antichitate barbatii purtau cercel in ureche? Si in unele "triburi" barbatii trebuiau sa aiba barba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu o sa ma mai obosesc prea mult cu raspunsul asa ca voi incerca sa fiu succinta:
      1) folosesti cuvantul "toate", dar nu cred ca ii intelegi sensul
      2) ai spus fete, nu femei. Eu ma refeream la femei sanatoase la cap, nu la pustoaice si pitipoance.
      3) fetele alea... "toate"... sunt dupa bani, nu dupa faptul ca sunt sportivii epilati
      4) Cred ca nu o sa ma mai convinga nimeni "mai tarziu", am trecut de mult de varsta (adolescenta) cand puteam fi convinsa de o idiotenie precum epilatul pe picioare la barbati.

      Raman la concluzia mea: E DEZGUSTATOR!

      Delete
    2. Eu nu imi inchipui cum poti crede ca un barbat e frumos cu par :)). Du-te la Yeti ! sau ia-ti un animal, dar nu un barbat. Mie mi se pare scarbos ca atunci cand un barbat si o femeie fac dragoste sa se simta parul barbatului si de aceea vreau sa nu am par pe picioare.

      Delete
    3. N-am zis ca un barbat e frumos daca are par pe picioare. Am zis doar ca un barbat e BARBAT daca ARE par pe picioare!
      El poate sa fie sau nu sexy/maimuta/Yeti si cum mai vrei tu sa-i spui, dar E BARBAT!
      Lucru ce nu-l pot spune despre tine...
      Eu nu inteleg cum de asa brusc v-ati trezit ca nu e bine cu par pe picioare?! :) Acum 15-20 ani (erai nascut atunci?) nu era moda asta. Intreba-l pe tatal tau daca s-a epilat pe picioare. Intreab-o pe mama ta daca i se parea sexy acum 30 ani ca un barbat sa fie epilat pe picioare. Vei fi surprins de raspuns ;)
      Pana una alta, este igienic ca un barbat sa se epileze in zonele unde, in timp ce face dragoste cu o femeie, aceasta ar ajunge cu nasul/gura pe acolo (if you know what I mean).
      Nicio femeie sanatoasa la cap nu va vrea sa sarute un barbat pe picioare! :)))))
      Sa fii in pat cu un tip si el sa fie mai neted pe picioare decat esti tu, ca femeie? :))) Dezgustator, de-a dreptul dezgustator!

      Delete
  8. Nu ma obosesc sa-ti dau un reply prea dezvoltat.. desi comentariul tau este lung, esti dovada vie (cu toate explicatiile tale) de ce femeile vor barbati si nu baieti care se epileaza pe picioare.
    A si... FYI, daca te razi cu lama, parul creste de 100000 de ori mai gros si mai des. Deci, daca vrei sa fii femeie, epileaza-te ca o femeie: ceara/epilator.
    Sa cresti mare, sanatos si sa-mi scrii peste 10 ani daca nevasta/copiii o sa-ti ceara/permita sa te epilezi pe picioare.
    Cius :)

    ReplyDelete
  9. Dreq sa va mai inteleaga si pe voi. Dacă nu ma rad pe. Gioale se trezeste una sau mai multe sa zica ca sunt neingrijit sau a avut cosmaruri dupa ce m a vazut in pantaloni scurti. Chiar mi s a intamplat cu o colega de clasa, a 10 a mai exact si crede ma ca nu glumea si nici nu exagera. Daca ma rad dau de tine care iar nu ti convine. Ce ar fi sa ne mai lasati sa respiram si noi puțin ca e sanatos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am fost destul de clara cand am specificat cuvantul "barbati" ?! Nu cred ca am scris undeva de adolescenti. Din partea mea poti sa te epilezi unde vrei tu sau colega ta de clasa.
      Wtf.. de cand se considera liceeni barbati?!?!?!?! :))

      Delete
    2. Nu am fost destul de clara cand am specificat cuvantul "barbati" ?! Nu cred ca am scris undeva de adolescenti. Din partea mea poti sa te epilezi unde vrei tu sau colega ta de clasa.
      Wtf.. de cand se considera liceeni barbati?!?!?!?! :))

      Delete
  10. Eu imi doresc barbat langa mine,nu femeie.Parul la barbati = testosteron.Testosteron = ma atrage,instictiv pot concepe un copil cu el.Nu pot sta cu un barbat cu care sa ma bat pe creme.Ingrijit nu inseamna epilat.Ingrijit inseamna sa miroasa frumos sa aiba o dantura sanatoasa.

    ReplyDelete
  11. Barbat cu pilozitate inseamna testosteron.Testosteron inseamna barbat sanatos cu care poti concepe un copil.Barbat ingrijit inseamna barbat care miroase frumos,are o dantura frumoasa
    Barbat pensat,epilat = metrosexual,cocalar

    ReplyDelete
  12. Sunt barbat, am 29 de ani si ma epilez peste tot.O fac cu ceara la salon cam la o luna.Imi place asa.Tot acolo ma si pensez destul de sibtire iar la epilatul inghinal imi las uneori land strip pt. cunoscatoare.

    ReplyDelete
  13. Eheheee ce mai subiect totuși îl găsesc foarte interesant.Numele meu este Macovei Andrei Costin, în Ianuarie pe 24 voi împlinii vârsta de 20 de ani și locuiesc în județul Constanța. Eu mă rad și pe picioare, sub braț, pe cap, pe gât, pe față și îmi place să am pielea fină. Poate nu este normal pentru mulți chiar și pentru tatăl meu că el este prima mea persoană care na nu a fost de acord cu treburile astea pe care eu le fac cel puțin zilnic sau o dată la 2/3 zile. Chiar dacă ia timp totuși mă simt mult mai în largul meu. În 2013 am suferit un atac cerebral sau mai pe înțelesul tuturor am suferit un accident vascular cerebral și de acolo a început totul. Mai ales capul când mă rad îmi simt capul respirând mult mai bine și este valabil și pentru picioare că numai miros urât când transpir. Poate treaba că mă rad poate nu mă face bărbat sau nu voi fi niciodată un bărbat dar sunt asigurat că nu sunt afemeiat. Până și cei care practică wrestling profesionist se rad pe picioare (la gen masculin mă refer) exemple simple John Cena, Randy Orton. Eu recomand că baiat să te razi. End of storyline!

    Mulțumesc anticipat pentru acest subiect.

    ReplyDelete
  14. De la ce varsta sunt considerati barbatii ca sa stiu daca imi expun parerea....

    ReplyDelete
  15. Am 31 si sper sa fiu considerat barbat...fac parte din categoria celor care se epileaza/tunde pe picioare si nu numai.... Ma epilez de prin liceu datorita faptului ca mi se pare inestetic si tine de cald vara! Prietena mea este deacord cu chestia asta si nu este deranjata de faptul ca nu am par pe mine deloc....ba mai mult relativ recent mi-a propus sa ma epilez si pe maini ca a zis ca se vede dubios la piscina sa fiu epilat pe picioare/piept si sa am per pe maini...am acceptat provocarea... Sincer nu am intalnit pana acum femei care sa spuna ca nu le plac barbatii epilati sau ca se simt frustrate ca sunt mai fini decat ele...asta poate sa fie cazul femeilor care nu se epileaza des.... Ma rog parerea mea este ca se vede foarte urat sa vezi un barbat cu par mare pe picioare/piept/maini care iese din piscina si ia 100l apa cu el pe mal.... :))) Eu zic ca macar un tuns este necesar.... Exista si aparate de tuns corporal! Puteti verifica pe google! Daca era asa dezgustator nu cred ca scoteau aparate de tuns corporal.....

    ReplyDelete
  16. salut .am 31 de ani si cand aveam cam 18-19, am facut protia sa ma dau cu lama.parul a crescut fff lung ,gros si des.practic nu mi se mai vede pielea piciorului. si sunt si brunet .acum sunt nevoit sa ma fac cu epilatorul cand vine vreamea de pantaloni scurti. ma fac cam de 2 pe vara.bn doare ca dracul.asa ca nu va dati inutil cu lama daca nu aveti par des si mult

    ReplyDelete
  17. Perfecta dreptate aveti ! E total scarbos cand vad "pizdele" (unii prieteni) epilati. Si mai au si pretentia sa fie numiti baieti/barbati ��

    ReplyDelete
  18. Tanti,eu am 35 de ani.Am atât de mult păr pe corp că aş putea să-l export.Aş vrea să fii tu în pielea mea când merg la ştrand sau la mare,măcar cinci minute.

    ReplyDelete
  19. Si daca ai par pe picioare care e problema unora?
    Nu spun ca nu ar trebui sa nu te razi in unele locuri dar cu ce te deranjeaza un om cu par pe picioare?
    Multi spun ca e scarbos si transpiri din cauza parului de pe picioare in sezonul cald ,unde mama dracu ai vazut tu om sa nu transpire cand e cald �� ,cum am citit mai sus unde spunea "Ca e el fitos si ea s-a impacat cu ideea e doar problema ei, insa majoritatea nici nu vrem sa avem de a face cu un astfel de specimen." Asa se poate impaca si cu parul pe picoare.. ok.. culturistii si alte categorii de oameni care se epileaza ,o fac din simplul fapt ca ei se prezinta in fata a multor oameni si nu ca parul sa fie comentat mai mult decat masa musculara sau orice ar face ei...
    Mdeaa,in concluzie,fiecare are propria opinie si nu ar trebuie sa decidem pentru ei, asa cum au facut colegii mei de camera pentru mine, cand s au gandit sa mi bage un pic masina in parul de pe picioare ca eu sa ma fac dupa pentru ca nu le conveanea lor ca am eu par... RASA LOR A DRACU..
    O zi buna ☺️

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Sa îmi spun si eu părerea
    E absolut ceva normal ca un bărbat sa se epileze complet
    Parul de pe corp/picioare/subrat/piept/spate/fund/zona intima si normal ca trebuie epilat intradevar ca parul e scârbos mai ales când are 5 cm.Si da vara transpiri de puți de la un kilometru asa ca epilarea e absolut ceva normal si la femei si la bărbați Asa ca fie ai sau nu blana tot bărbat ramai.Eu is pro epilării bărbatului si eu mă epilez.Epilanduti blana pielea respira mult mai bn.

    ReplyDelete