Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Wednesday, April 27, 2011

Romanii n-au talent.... la vot!

Recunosc, nu am urmarit senzationala emisiune despre care toata lumea vorbeste. Nu m-a interesat talentul romanilor, dar, oarecum impotriva vointei mele, am fost supusa vizualizarii celebrei emisiuni, Romanii au talent.
N-am vazut decat secvente... si doar la vreo 2-3 saptamani, deci n-am avut o continuitate. Mi s-a parut, sincer, ceva penibil.
Am aflat acum cateva zile cum ca deja e finala! a! bun.. perfect!!! M-am uitat, de curiozitate cine a ajuns prin finala... sa fiu si eu in trend. Sa nu ma fac ca ploua cand lumea din jurul meu vorbeste de Narcis, Rebecca, Balance si Tutu...(?!).
M-am pus, asadar, la curent cu cei mai noi idoli ai romanilor si am asteptat finala. De fapt n-am asteptat-o ca nici la asta nu m-am uitat.
Am aflat insa, a doua zi, cum ca a castigat marea senzatie Adrian Tutu.. :|.. Seriously???? Cam cat de PENIBIL? Asta e CEL MAI TALENTAT ROMAN????
Nu am urmarit emisiunea, repet, si din cate am inteles tipu asta avea o poveste de viata emotionanta. Ok. Ce legatura are POVESTEA DE VIATA CU TALENTUL??????
Ca isi scrie singur melodiile si ca recita acolo (atunci cand nu ramane fara aer in piept)... niste versuri cu un subiect demult expirat. Pai sincer, asta poate face oricine. Si chiar fac multi. Nu este stilul meu preferat, dar Puya, Guess Who si toti din categoria asta... Astia nu au versuri "puternic sociale" ??? Astia de ce nu sunt "cei mai talentati romani".
I mean.. SERIOUSLY! Cam cat de aiurea????? Penibil!
Credeam ca acest concurs vrea sa scoata in fata talente innascute, talente iesite din comun, talente neasteptate... ceva.. SPECIAL!
Nu sunt fana nici a muzicii clasice, dar baiatu ala, Narcis sau cum il cheama... Pai.. OAMENI BUNI.. Asa ceva NU MAI EXISTA IN TOATA TARA!!!!! Si a fost subliniat faptul ca o voce ca a lui e extrem de RARA pe plan MONDIAL!
Si romanii ce fac?? Il voteaza pe Adrian Tutu. Are un vers care cica a facut senzatii: Vreau ca tara mea in suflet sa-mi ramana, copilul meu sa zica "te iubesc" in romana.
Extraordinar.. ma impresioneaza pana la lacrimi... :|.. Not!
N-am alt cuvant pt TALENTUL tipului asta decat penibil. Nimic nou. Absolut NIMIC NOU!
Da... povestea... n-o cunosc.. o fi impresionanta pana la lacrimi (pe bune de data aceasta)... dar, repet.. e pe povesti sau pe talente???? Cred ca a gresit emisiunea! Trebuia sa-l caute pe Banica Jr daca vroia bani pentru poveste!
Asadar, m-am lamurit si de "Romanii au talent"...
Au, dar degeaba.
Pentru toti cei care nu ati vazut emisiunea (oare mai sunt in afara de mine ?! ) - asta e tipul care a castigat, iar asta e "senzationala" melodie:
.
Ce ii rezerva viitorul baiatului asta? Pai va scoate 1-2 videoclipuri.. va vinde cateva sute de mii de albume, va da de bani... si-apoi va aparea in tabloide. CE COOL!!!!!
Penibil.

Pentru mine, tipul asta, Narcis, ramane CEL MAI TALENTAT ROMAN. Sper sa reuseasca sa plece din land of choice (la fel ca toti ceilalti talentati) si sa participe la "Another country's got talent", caci SIGUR VA CASTIGA!



Cam asta a fost. Astept pareri.

5 comments:

  1. Andreea Iulia FiruApril 27, 2011 5:04 PM

    Romanii sunt nu pot fi rezonabili..ei nu au inteles ca trebuie sa voteze talentul,si nu situatia deosebita in care se afla Adrian Tutu....Castigator de , departe e Narcis Iustin Ianau....dar nah...

    ReplyDelete
  2. e clar ca narcis era cel mai talentat din concurs...dar paote s-au gandit ca narcis are toate sansele din lume sa ajunga departe departe departe...in schimb adrian nu avea nici o sansa..;) ei i-au oferit-o.... eu m-am bucurat,dar probl cum ai zis u...din cauza povestii triste pe care o are...
    clar narcis e the best...

    ReplyDelete
  3. Bianca, cred ca acest copil nu spera ca va ajunge vreodata pe o scena, sau la televizor, daramite in finala unui concurs de talente!
    Iar daca e vorba de "poveste", uita`te din nou la prima emisiune, de la preselectia lui Narcis. Cum a fost viata pt el cand toti radeau de el? Cand nici macar familia lui nu avea incredere in el?
    Nu stiu cat de "departe departe" va ajunge. Sper din tot sufletul sa fie asa!
    Si daca ok, sa zicem ca Narcis s-a nascut vedeta, are viitorul asigurat. Dar Valentin Dinu? Nici el nu are nicio sansa... Spala masini, daca nu ma insel. Si totusi, CE VOCE ARE???? Ca mi s-a facut pielea de gaina cand am ascultat cum a interpretat "Cat de frumoasa esti" sau "End of the road".
    In fine... va fi misterul vietii mele cum de a castigat Tutu :))

    ReplyDelete
  4. mda...prima data cand i-am auzit pe amandoi, drept sa spun la o prima auditie il prefer pe cel de-al doilea. de ce? Pentru ca mi se pare mai talentat. Cel mai corect era sa nu se faca publica povestea lor inainte de concurs, pentru ca din ce am vaz asta a influientat publicul. Pur si simplu sa-i fi pus pe scena, sa le fi zis numele si apoi sa fi fost ascultati si votati! Cel mai obiectiv mod! Dar na...

    ReplyDelete
  5. Romanii sunt mai interesati de viata privata a celorlalti romani, nu de ceea ce fac efectiv.
    A se vedea: iri, monica, pepe, zavoranca, bianca lu bote, printul.. etc. Care practic.. nu fac nimic, si totusi ATAT DE MULTA LUME E INTERESATA DE SOARTA LOR.
    Era evident ca povestile vor fi spuse. Doar d'asta s-a uitat lumea... sa fie loc de barfa!

    ReplyDelete