Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Saturday, September 25, 2010

DONE WORKING!

Am terminat cu lucru'.. FINALLY!
Maine vine Rey si ma ia de aici.. Thank GOD :) Merg la el, in Toms River, NJ si o sa pierd vremea p-acolo, iar cand are el timp de la lucru mergem pe unde putem.
Abia astept sa plec de aici, m-am saturat de Saratoga. By the way.. azi am vazut o reclama la TV, un film care iese pe 8 octombrie, despre un cal de curse, filmu e filmat aici, la race track-ul din Saratoga.. Cool :P Secretariat se numeste, info aici. Abia astept sa-l vad!
Saptamana asta n-am prea avut timp sa scriu pe blog.. am lucrat pana tarziu in fiecare zi.. si nu vroiam decat sa mananc ceva si sa dorm :)
Asa ca.. weekend-ul trecut am fost in Albany (capitala statului NY). N-am stat f mult, dar am vazut ce e mai important si a fost fain! Am fost la muzeul statului NY si era o zona numai cu lucruri din 11 septembrie 2001. A fost tare emotionant... Bucati din WTC, tot felu de chestii luate de sub daramaturi. A fost trist...
Am pus poze din Albany pe facebook pentru cei interesati :P Mi-e lene sa le uploadez si aici...
In rest, nimic palpitant... Sper ca lucrurile sa devina mai palpitante de acum. Am o luna si-o saptamana sa fac ce vreau... Bani sa fie :))
Cam atat as avea sa va spun...
O sa ma scriu cand o sa se intample ceva interesant :)
Va pup si mi-e dor de voi! Bye!!!

0 comments:

Post a Comment