Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Tuesday, December 1, 2015

Mai protestam si noi ceva?!

Ajutati-ma sa inteleg. Poate nu traiesc in lumea care trebuie sau poate nu am televizorul si internetul corect...

Nu azi (1 Decembrie) era mult anuntatul si mult asteptatul protest national? Marea adunare? Marea revolutie? Marea schimbare?
Nu asa erau promisiunile "strazii" de acum o luna ?
Gata, s-au rezolvat toate cererile? S-a schimbat clasa politica? Ati obtinut Romania pe care ati vrut-o?

Misto.... da... se vede! Nu mai avem coruptie. Nu mai e niciun politician patat in fruntea tarii sau in pozitii cheie. Ne-am lepadat de ei, de toti. Avem doar ingerasi acum.

Pfft. Super!

Stiti, e chiar amuzant. Azi in timp ce butonam TV-ul am vazut ca e defilarea de ziua nationala. O mare de oameni care, culmea, nu protestau... ci aplaudau. Cu mandrie!

Au fost si politicieni... si asa in aroganta lor, pareau foarte linistiti de viitorul lor politic. Adica, l-am vazut pe Iohannis, pe Dragnea, pe Orban (si multi altii) putin spre deloc ingrijorati de situatia asta cu coruptia si cu clasa politica. Erau chiar bine mersi. Chiar smecheri.

Am spus-o si o mai spun. Romanii au memoria scurta. Si multi, multi romani sunt fraieri. Si si mai multi romani au creiere spalate. O turma de creiere spalate.
Nu v-ati intrebat niciodata de ce in Romania nu se investeste in educatie? Pai de ce sa o faca, cand ei au nevoie de un popor idiot? De un popor usor de manipulat, usor de cumparat, usor de dresat?  Usor de MINTIT?
Cum altfel sa castige ei voturi doar cu 1kg de zahar? Cum altfel sa construiasca cel mai scump km de autostrada? Cum altfel sa avem printre cele mai mici salarii, dar in acelasi timp printre cele mai mari preturi la benzina? Cum altfel sa dea tunuri imobiliare? Cum altfel sa fie tot ei de ei pe acolo? Cum altfel sa faca lumea sa iasa in strada doar pentru a satisface nevoia politica a unuia sau altuia?
Simplu... prostindu-i pe prosti.

Imi pare rau pentru cei care au iesit la proteste din credinta si dorinta de schimbare. Din pacate au fost prinsi intr-o hora a intereselor politice.

Interesele politice au fost indeplinite. Si cu asta s-au incheiat si protestele. Din pacate insa interesele politice au venit tot de la politicieni, nu de la strada.
Strada care in marea ei majoritate a fost o turma capiata care habar n-avea ce si cum sa ceara. Probabil astia se si gandesc ca au salvat Romania. Idiots, idiots everywhere!

Ceilalti, putini dar educati si cu capul pe umeri probabil au realizat ca e in zadar. Pacat.
Regret nespus ca s-a dovedit ca iar am avut dreptate.

Nu poti cere schimbare, pana nu te schimbi si tu....