Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Sunday, August 4, 2013

De ce se epileaza barbatii pe picioare???

Nu, nu... reformulez:
De ce DRACU' se epileaza barbatii pe picioare ???

Prima oara i-am vazut acum 2 ani, in Grecia. Era cate unu ici pe colo. "Doamne, ce scarbos!!!" imi ziceam de fiecare data cand ii intalneam. "Sper sa n-ajunga moda asta si la noi!".
A ajuns.
Cine e IDIOTUL care a pornit moda la barbatii heterosexuali? Cum il gasim, cum il stergem de pe fata pamantului si mai ales, cum facem sa dispara moda???
Dragi barbati, sunteti barbati, sau ce dracu' sunteti? Epilatul e unul din "chinurile" de a fi femeie, ce drac' v-a apucat sa va epilati? E un TOTAL TURN OFF pentru majoritatea femeilor (am facut sondaje de opinie, va trebui sa ma credeti pe cuvant!).
Nicio femeie sanatoasa la cap n-o sa-i ceara UNUI BARBAT sa se epileze pe picioare. Ca e el fitos si ea s-a impacat cu ideea e doar problema ei, insa majoritatea nici nu vrem sa avem de a face cu un astfel de specimen.
E scarbos, e dezgustator, e GRESIT! Parul ala v-a fost dat pentru a va demonstra barbatia, masculinitatea si puterea in comparatie cu noi, vorba aia, "sexul frumos" - epilate din cap pana in picioare.
Cum sa ai un iubit, iar tu ca femeie sa uiti sa te epilezi cateva zile si EL sa fie mai neted pe picioare ca tine!!! HELLLLOO... PEOPLLEEE... Voi sunteti sanatosi la cap???
Dupa parerea mea, un barbat epilat pe picioare = o femeie neepilata pe picioare.
Bleaaah !!!
Nu pot decat sa-mi inchipui ca "barbatul" asta in fiecare seara isi ia aparatul de ras si dupa ce-si termina barba, trece la picioare (ca doar nu rezista la epilat cu ceara). Isi intinde un picior pe cada si incepe de joooos pana sus.
Vai, ce draaaaguuut.
Oh, COME ON!!!!!
Sau, si mai dragut: "Nu vin, frate, azi la strand ca nu sunt epilat!"
I rest my case !

Sunt pline strandurile/plajele de "barbati" d'astia. Nu mai e mult si incepeti sa va bagati slipul/sortul in fund ca sa va bronzati si pe buci. Si cica voi nu va luati tanga ca "sunteti barbati".
Sunteti pe dracu. Sunteti penibili. Sunteti orice numai NU BARBATI!
Nu stiu ce explicatie aveti voi pentru asta, dar pe mine ma depaseste total. De ce considerati ca asta ar atrage femei ? Inainte ma uitam la alte lucruri atunci cand vedeam un barbat, acum deja sunt traumatizata si e primul lucru la care ma uit.
Dezgustatori! Mai ales aia care au uitat sa se epileze si au doar asa, fire scurte..
BLEEEEAAHHH!
Va inchipuiti pe la 40-50 ani cand o sa va dispara fitele din cap ce BLANA o sa aveti pe picioare ??? Sau o sa va epilati toata viata? Yeah, RIGHT!

Barbatilor, va vrem inapoi! Nu vrem metrosexuali. Va vrem cu par pe piept, va vrem cu par pe picioare.
STOP! Opriti-va cu prostia asta de epilat!
Va rugam!
              - Eu & multe alte femei sanatoase la cap...

______________
UPDATE 04.07.2016

Si pentru ca, dupa 3 ani, postarea de mai sus inca da nastere la multe discutii (mai mult sau mai putin elaborate - deh, nu tot timpul ai cu cine!), mai jos cateva poze cu BARBATI care nu se epileaza pe picioare.
Sunt exemple de sportivi de performanta, actori, artisti & fotomodele care aleg sa fie naturali. Si sexy.
Cei de mai jos nu "transpira" ? Nu "fac dragoste" cu femei? Nu tin cont de "igiena" ?
Astea sunt scuze de copii de cinspe ani.
Mai jos sunt barbati care isi castiga existenta prin felul in care arata, barbati pentru care conteaza foarte mult imaginea, nu sunt un amarat de Ion care se epileaza ca se duce la strand sau ca bate mingea in fata blocului.
Epilatul pe picioare la barbati ramane in continuare "Câh ! "
Va las cu pozele... let that sink in for a moment...

Real men don't shave their legs !