Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Wednesday, July 28, 2010

aloha!!! :)

nu va voi spune povesti in post-ul asta (las pozele sa vorbeasca de la sine...--> mai multe poze pe facebook ;) )
Dar hai totusi, incerc sa fiu scurta..
Deci saptamana asta mi-am luat liber luni, asa ca am avut un weekend prelungit in.. unde altundeva decat New York City (I LOVE THIS PLACE!!!)
L-am cunoscut pe Joshua, Rey's son... He is a sweetheart! So funny! :)
Am fost in Central Park, am jucat frisbee..so funny! :P
Duminica ne-am dus.. evident.. unde altundeva decat la.. PLAJA!!! Yuhuuu.. Jones Beach again.. A fost super tare! Valuri mari (apa de ocean e mai sarata decat ce avem noi la mare ;) TRUST ME! :P ) Am stat la bronzat un pic... "Ce sa si faci?" :)
Luni m-am intors in boring Saratoga... :(
Astept cu nerabdare urmatorul weekend. Sper sa ajungem la Serendipity this time ;)) (cei care ati vazut filmul, stiti despre ce vorbesc ;) )
Okay.. cateva poze... si V-AM PUPAT!
i miss u guys! Bye!!!






Saturday, July 17, 2010

:) am inca un nepoteeeeeeeeeellllllll

UPDATE: Am primit si pozeee!!! :)
El e Ianis Stefan Mladin.. Nascut la 16 iulie 2010.
SA CRESTI MARE SI VOINIC!
Si nu uita ca eu sunt matusa preferata ;)


Sunt dublu matusica...
S-a nascut si cel de-al doilea nepotel!!!
IANIS STEFAN!
Felicitari George & Laura!!!! Aveti plangaciosul pe care il doreati asa de tare!!! :)
Sa creasca mare, sanatos si sa ne minuneze viata!
(astept poze!!!!!!)


Okay!
V-am promis in postul anterior niste filmuletze.. Oppss.. completely forgot about them!
Sper ca acum nu e prea tarziu (in special pt Memo:) )
Asa ca, iata-le!!!
Aici un tip canta imnul SUA.. Foarte tare atmosfera!!!
(puneti pe pauza ipod-ul din dreapta ca sa auziti)


Iar aici.. Times Square de 4th of July 2010... A LOOOOTTTT OF PEOPLEEE!!!! Iar eu m-am nimerit chiar langa niste romani :) Tare, nu? :P



Okay.. ce am mai facut? Pai weekendu trecut n-am fost niciunde (de aici rezulta lipsa unui post nou sau poze :D ) N-a putut Rey sa vina (he had to work :( ) asa ca m-am plictisit un weekend in Saratoga.
M-am plictisit pentru ca NU AM STIUT CA BON JOVI A CONCERTAT AICI!!!!! like, AICI, in oras!!! Si eu n-am stiuuuuttt :((
Anyway...
Cred ca a fost ultimul weekend plictisitor aici, pentru ca incepand cu acest weekend incep cursele de cai (pentru care Saratoga Springs este renumita in SUA). Centrul orasului, mai precis Broadway Street devine f aglomerat, plin de rich people si masini luxoase! Persoane ca John Travolta si alti actori renumiti, patronul de la Budweiser si multi alti importanti oameni de afaceri incep sa-si faca prezenta pe aici.
Pe cer numai avioane private vad, care aterizeaza pe aeroportul din Saratoga.. aeroport deschis numai pe perioada verii, si numai pt avioane mici, private.
Deci, orasul devine un oras f important pe timp de vara.. v-am spus, a lot of important people.
In principiu, sararoga devine un oras foarte cool pe perioada verii, urmeaza concerte Goo Goo Dolls, Rush, Maroon 5, Sting, Train.. Dar oare am eu bani sa merg la toate? :D
Si oricat de cool ar fi orasul.. eu tot vreau sa plec :)
Anyway.. cam atat am avut de spus.. Azi vine Rey... Yeaayy :P
AAaaaa!! Se pare ca o sa merg la concertul EMINEM in septembrie :D a luat Rey bilete... hihi!
Ok.. cam atat deocamdata! O sa revin cu poze cu ianis cand o sa le am!
Va pup si.. i miss u all! :(
Bye!!!!


P.S. Rest In Peace, Madalina Manole... :( You really marked my childhood...

Wednesday, July 7, 2010

amazing weekend in NYC :)!

Si a fost si 4th of July, Independence Day! Iar eu am fost in New York City intr-un weekend prelungit (am avut si luni - 5 iulie - liber)
Asadar am plecat duminica dimineatza din Saratoga. Pe autostrada plin de anunturi, un copil a fost rapit (intre timp l-au gasit.. in Saratoga Springs! :) e peste tot la TV, numai despre asta se vorbeste).

M-am minunat inca odata de cat de incet pot sa conduca americanii.. like.. TOTI!
Iar pe o autostrada cu 3 benzi pe sens, limita de viteza era 55!!! (aprox 90km/h) !!! wow!!! De obicei este 65.. CARE TOT ESTE PUTIN!!!
Si cu atat se merge!! Il mai bat la cap pe Rey sa mearga mai repede, iar cand ajunge pe la 80 - 85 miles/h (aprox 125-135km/h) trecem pe langa toti ca vantul. Serios!!!
Astia nu-s normali, ce incet conduc! :)
Si am ajuns si in NYC (finally) :P
Am stat la un hotel in Flushing Meadows (pentru cei care ati vazut serialul "The Nanny", eu numai la asta ma gandeam cat am stat acolo si vedeam peste tot scris Flushing) :)) Si cum vedeam undeva Flushing ziceam "the naaannyyyy" :)
Am mers iar la restaurantul romanesc ;)) am mancat sarmale :P

Rey a zis ca vrea sa stea la mamaie cand vine in Romania, i-am spus ca ea face cele mai bune sarmale ;)) Poza din dreapta e pe o strada din Queens, aproape de "The Romanian Garden" :)
Apoi ne-am dus in Central Park. AMAZING! O gramada de peisaje pe care le-am vazut in zeci, sute de filme :P
Ne-am pus pe iarba, am asteptat artificiile de 4 iulie. Pe la 9 a venit cineva si ne-a spus ca n-o sa se vada artificiile din parc, si sa mergem pe nusj ce strada...
Evident ca traficul era inchis pe acolo si nu ne mai lasau sa intram pe strada respectiva (nici fara masina) asa ca am stat pe alta strada. Nu le-am vazut asa bine dar a fost foarte tare oricum! Era multa lume.. si cum era ceva mai interesant toti aplaudau si faceau galagie. Super. Mi s-a facut pielea de gaina.
Dupa artificii (am filmat si o sa pun pe youtube inregistrarea) ne-am dus iar in Times Square. Daca atunci era multa lume, acum a fost de vro 3-4 ori mai multa lume!!! wow!!!
Cand am ajuns, era un tip (foarte bine dispus) care canta imnul SUA. Oamenii cantau sau fredonau asa usor.. o atmosfera superba! Cand a terminat, cu totii (din zona aia) l-am aplaudat.. si el de acolo "Thank you! God bless America, I love youuuuu!!!!" Am si filmat, o sa pun si asta pe youtube :P
Asta a fost duminica. Luni dimineatza am plecat la plaja, Jones Beach NY. Coooooollll!!! Ne-a luat cam o ora sa parcam, dar a fost f tare! :) M-am bronzat iar (un pic asa) am facut iar baie in ocean (nu m-am dus departe ca na.. is rechini :)) )
Iar pe la 4-5 am plecat inspre saratoga.
A.. am uitat sa zic.. in NYC m-am intalnit cu romani :) din cate sute (mii) de persoane erau in Times Square la ora aia.. exact langa niste romani m-am nimerit :))
Azi (marti) am fost la lucru. Sucked! Abia astept sa vina weekend-ul iar!!! E vorba sa mergem in Ocean City dar e cam departe, o sa mergem cand o sa am mai multe zile libere. Asa ca probabil mergem iar in Atlantic City la plaja :P
What a life ! :)
Cateva poze aici, restul... stiti deja... le gasiti pe facebook :)













Si inca o melodie.. No. 1 cam in toate topurile pe aici la radio... :)
Eminem ft RihannA - Love the way you lie... COOL!!!!
Keep in touch! byeeee

Saturday, July 3, 2010

2 cool songs :)




Sper sa ajung la un concert Eminem... :X That would be cool

Maine e 4th of July.. Big day in the USA :) Voi fi in New York City
Voi reveni cu poze saptamana viitoare.. Bye!!!