Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Saturday, June 26, 2010

All aboard :)

Da da! Stiu ca nu am mai scris de mult (cam o saptamana), sa-mi fie rusine! Dar nu prea am avut timp sau dispozitia necesara.
Acum am timp, iar din lipsa de ocupatie am zis sa scriu ceva.
Mi-am luat liber azi (vineri) si sunt in tren, intr-un Amtrack (google it) going to New York City. .:P Ce fain e trenu asta.. Cand am urcat, era un domn acolo jos, ne-a pus un scaunel ca sa urcam.. si zicea “all aboaaaard… boarding for Newww Yooork City.. Penn Station” :) Nu am net aici asa ca o sa postez asta pe blog imediat ce ajung la hotel.
Mai am cam o ora de mers (au trecut deja 3) si incep sa ma cam plictisesc. Asadar, ultimele noutati! Ma duc in NYC, iar apoi in Atlantic City (get rich at poker… or die trying ) :)) Atlantic City e un fel de Las Vegas pe coasta de Est. Sper sa fie vreme buna sa fac si plaja, poate sa intru un pic si in ocean. Nu foarte mult ca mi-e frica de rechini… doar asa cu apa pana la genunchi :D
Sper sa fie fain si sa ma bronnnzeeezzzz!!!! :)
Viata in Saratoga Springs e la fel de plictisitoare. Helen (my boss) tot nu are timp sa mearga cu mine sa-mi rezolv de social security number (actul ala care-mi trebuie ca sa pot fi platita) si saptamana asta m-a tot amanat. Acum mi-a promis ca luni mergem. S-o vad si pe asta.
Saptamana asta a fost Flag Day… zi de mare sarbatoare in SUA. A fost o parada super faina in Saratoga. Am fost si eu, normal…
Au defilat avioane, marinari, armata, cercetasi.. masini de epoca. A fost foarte tare! Toata lumea ii aplauda (la 12 a inceput parada, dar pe la 10:30 deja erau oameni pe marginea bulevardului cu paturi, scaune, sucuri.. Toata familia astepta! ) A fost destul de emotionant. Nu! Nu am plans :) anyway…
Acum vro 2 zile am citit in ziarul local ca a murit un soldat in Afganistan. Era din Saratoga. TOATE, dar TOATE institutiile (si din orasele apropiate) au coborat steagurile in berna pentru el si le vor tine asa cam o saptamana. Asta iar m-a impresionat.
Un lucru foarte tare a avut loc tot acum vreo 2 zile. S-a terminat scoala. Din intamplare, m-am nimerit sa trec pe langa o scoala in ziua aceea! Vro 10-15 autobuze d’alea galbene (stiti voi cum arata, din filme) :) erau in parcare, si unul cate unul se umplea cu elevi (clasele 1-4). Pe trotuar, erau profesorii. Vreo 30-40 tot erau! Si toti faceau cu mana elevilor, iar elevii le faceau cu mana din autobuz. A fost foarte fain! O imagine superba care in Romania nu s-ar intampla in veci.
In rest, oamenii sunt la fel de placuti! Ma surprind si ma binedispun in fiecare zi. Sunt multe lucruri la care la inceput ziceam “NO WAY!” , dar acum pentru ca le vad atat de des, deja m-am obisnuit :) si e YES WAY! :P
Privelistea din tren e cam aceeasi cu cea din Romania… multe dealuri , campuri si verdeata. Diferenta e ca pe camp, in loc de carute sunt Jeep-uri de zeci de mii de $, in loc de drumuri aglomerate si cu gropi sunt autostrazi cu vro 4-5 benzi pe sens (carora tiganii nu le-au furat gardurile de protectie a animalelor) :)), iar in loc de cocioabe gata sa se prabuseasca vad vile si cladiri impresionante :)
Pe partea cealalta vad un lac, e plin de yacht-uri. They look expensive, cred ca si sunt :))
Anyway, am slabit 3 kg :)) desi mananc f mult fastfood. Sau poate nu destul...
Nu, am mai gatit una alta prin apartament (ba chiar am facut SI OREZ!!!!), supa mananc cam la 2 zile.. asa ca deocamdata sunt in grafic! Deci NU, nu m-am ingrasat, dimpotriva :))
Ce s-a mai intamplat saptamana asta? Nimic palpitant! A! Am fost sa cumpar bere, am facut un mic party intre studenti la apartament. Deci era un mix foarte interesant acolo intr-o camera. Turcia, China, Rusia si Romania… toti intr-un apartament, in SUA :) Ming si Susan ne-au gatit mancare chinezeasca.. a fost foooaarrrteee buna!!! Ming zice ca mancarea din restaurantele chinezesti din SUA nu e mancare chinezeasca :)) asta-i tare de tot!!! :P .. El n-a auzit de multe lucruri de acolo.. asa ca noi zicem ca e “american chinese food” . Asadar, am zis ca am fost sa iau bere (m-au rugat pe mine ca ei n-aveau 21 de ani.. haha!!! Si m-am dus si am luat, a trebuit sa arat un ID, am aratat pasaportu… Foarte palpitant! :P
AAAAAAA!!! I-am invatat tzaaaaaccccccccc!!!!!!!!!! de fapt i-am invatat sa zica “Bozo” ca ”tzac” nu puteau sa zica! :P Am ras de m-am imprastiat! Ce m-am chinuit sa le explic!!! Nu intelegeau de ce la 14 tre sa zica Bozo… apoi la 21.. iar la 27 si 28 nu va mai spun! A fost super tare. Elena, fata din Rusia nu putea sa zica “thirteen”.. si zicea “One Three” :)))))) Genial! Am ras de m-am spart!!! A fost super distractie. S-au cam cherchelit! Mai ales cel din Turcia. De 3!!!! ori la rand a zis twenty one in loc de “bozo”. Si a 4’a oara cand s-a nimerit tot la el.. toti eram cu sufletul la gura sa nu mai greseasca.. si toti ne uitam la el.. si el… cat a putut de tare “BOOOOZOOOOOOOOOOOO” :)) Am inceput sa radem si sa-l aplaudam! A fost foarte tare! M-am simtit f bine :))
In fineeee…
O sa am un nou numar de telefon. Asta pe care-l am acum, de la T Mobile eeee pppreeeettttyyy expensive! Am cheltuit cam 40$ in 2 saptamani. Aici iti ia si tzie chiar daca te suna altcineva sau iti trimite mesaj. Deci daca n-ai credit, nu poti fi sunat! In fine… Mare prostie! Mai bine in Romania… :)))) Sau nu! :D So, o sa am un telefon si mai smeker, d-ala cu keyboard ;)) O sa va anunt, deci, noul numar.. maine poimaine. Care-l vreti ;)
Anyway…
Ma simt foarte bine aici, ma ajuta la asta si Rey. HE IS GREAT!!! Se poarta incredibil cu mine, facem numai ce vreau, mergem numai unde vreau.. Ma face sa ma simt speciala (asta pentru ca si SUNT :)) ), imi deskide toate usile, si la masina.. ceea ce nu s-a intamplat like.. NEVER …asa ca, REY IS AMAZING! Cum nu credeam ca mai exista barbati de genul.. Ma simt minunat cand sunt cu el, ma ajuta cu toate si ma face sa zambesc.. asa ca I’M VERY HAPPY thanx to him! Acum ma asteapta la gara si mergem la restaurantul romanesc. Are de dat o masa ca a pierdut un pariu (nu stia ca Dunga e antrenorul Braziliei la fotbal.. soccer pardon :P :)) )
In fine… Cam atat am avut de spus! Acum intru in NYC… ma uit pe geam si nu ma pot concentra la ce sa va scriu! :)
Va pup! Sa-mi tineti pumnii sa ma imbogatesc la poker in Atlantic City! Ha ha… vorba lu mami “sigur aia te asteapta pe tine sa-ti dea bani!” … EVIDENT!!!! :P
I miss `ya all !!!!!! Take Care! Bye

UPDATE: Im in Atlantic City... going to the beach :)
poze... candva saptamana asta, pe facebook :) bye!

Saturday, June 19, 2010

Living the American Dream :)

Dap! deffinetly living the american dream
With a shitty job.. and a shitty apartmanet, in a shitty city
Nah.. glumesc!!! nu e kiar asa de rau :) si chiar dak ar fi, sunt in SUA??? Sunt! Aici si dak traiesc in canale e minunat :P
Asadar, shitty job-ul n-o sa mai fie mult timp.. mai vro 2 saptamani pana imi vine un act (fara de care practic nu exist aici, deci fara de care nu pot lucra :P), apoi ma mut la alt (probabil shitty) job :P
Probabil plec si din Saratoga Springs ca e cam boring.. Prea liniste pentru ce vreau eu :) Anyway!
Apartamentu in care stau e okay.. am tot ce-mi trebuie, except.. mobila in sufragerie :) si exersez f mult mancatu stand pe jos si multe alte activitati din aceeasi pozitie, sezand :)
Dar nu este asta cel mai aiurea lucru.. (o sa primim mobila zilele astea)
Problema mea cea mai mare este... O PISICA!!!!
DUMNEZEULE!!!! Va datzi seama?! Mie!!! Deci.. MIEEE!!! Sa-mi vina sa arunc O PISICA pe geam!!!! Nu va puteti inkipui! E nebuna. Eu ii spun "The Black Devil". E criminala! E in calduri si face ca trenu-n gara (mai ales noaptea evident, ca ziua doarme). Mi-a distrus trolerul (probabil pentru ca mirosea a Zorro - pisicu meu de acasa, care a dormit un pic pe el inainte sa plec)
Si are o problema in special cu lucrurile mele, probabil din acelasi motiv! Anyway, SHE'S INSANE!!!! N-am vazut asa ceva.
In apartament, impart o camera (si patul) cu Lili (o tipa din Arad cu care am plekt din Budapesta), iar in apartament mai sunt 3 fete (una din Rusia si doua din Ucraina) si astea vorbesc numa in rusa si ma enerveaza :))
aici mai sta si proprietaru, Judson.. un tip la vro 25-26 de ani ( a lui e the black devil).
In fine, e okay, e interesant, nu ma asteptam la cine stie ce lux, asa ca sunt destul de multumita de conditii (mai ales la ce chirie platim!)
Okay, life in the USA?
Pai life in the USA e exact cum vedeti la televizor.. Casele alea mari, cu iarba proaspat taiata in fata, cu cos de basket, cu masini mari (astia au o problema de personalitate.. CE NAIBA AU TOTI MASINI ASA MARI!!!!! OMG!) cred k n-am vazut vro 5-6 BMW-uri, AUDI-uri sau VW-uri de cand am venit (si alea cateva le-am vazut in New York City). Astia sunt cu Toyota, Ford, Dodge, Hyundai si alte kestii de genu.
Masinile lor TOATE sunt automate, ei nu stiu sa conduca manual cars.. :) Na, n-au nicio treaba ei cu astea, sunt prea lenesi sa mai schimbe si viteze.
Sunt atat de lenesi incat unele masini au butoane pe volan de acceleratie si frana! OMG! Dupa ce ca au DOAR 2 PEDALE nici p-alea nu vor sa le foloseasca :)
Si va datzi seama, autostrazi peste autostrazi.. cu cate 4-5 benzi pe sens. Si totusi nimeni nu merge ca nebunu, toti respecta viteza legala! Pai sa aiba romanii asa drumuri? :)) Mda.. like.. uhm.. NEVER! :))
A! Si un lucru tare interesant. Ei se plang ca e scumpa benzina!!!!
E vro 2.6$ / gallon (1gallon = 3.7L) Mda.. exact.. la banii lor :)) Ei se plang ce scumpa e benzina (70centi pe L)! Is nebuni :))
Anyway, orasele astea mai micutze sunt exact cum le vedeti in filme, cu School Bus-es everywhere, cu treceri de pietoni cu Walk sau Don't Walk :) Cu Fast Food-uri la fiecare colt. Cu parc mare si CURAT! Lumea sta pe iarba, se joaca fotbal american sau ce naiba se joaca. Toata lumea pe iarba! SI TOTUL ESTE CURAT!
Parca e alta lume aici! Cand merg cu autobuzul la lucru, vad tot felul de lucruri, parca m-as uita la un film. Exact aceleasi imagini. Cartierele alea cu case la fel fatza in fatza si una langa alta.
De oameni ce sa va zic? Cand intri intr-un magazin iti zambesc toti, vanzator, om de serviciu, alti clienti.. Toti iti zambesc (si NU, nu aveam ceva pe fatza - ca m-am uitat :P ).
Toti vor sa te ajute, vin imediat si te intreaba daca ai nevoie de ajutor (nu numai vanzatorii, si alti clienti).
Iar cei care lucreaza acolo CHIAR VOR SA TE AJUTE! Si te intreaba ce vrei.. si cum vrei! Si nu e pupincurismu de la noi! Ca daca le zici "doar ma uit" se stramba la tine si-ti intorc spatele
Nu, aici daca "just looking" iti zambeste si iti spune "If you need any help, I will be right there for you".
Ieri am fost la Walmart, aici imi fac cumparaturile. de 17$ am luat o gramada de kestii (cola la 2L cu .. 1 $!!!!! woooww!! my kinda supermarket:)) )
Anyway, cautam o etajera.. sau ceva ca sa-mi pun si eu hainele, ca inca n-am despaketat :P
Si m-am dus la un domn, ulterior am vazut ca era la departamentu de vopsea. Irelevant. I-am spus cam ce caut, a venit cu mine MI-A ARATAT TOT CE AVEAU! Apoi mi-a aratat ce ar fi mai avantajos, o etajera de lemn cu vro 15$, apoi mi-a spus ca mai bine merg la Target (un alt supermarket) ca acolo au mai multe si poate un pic mai ieftine.
Pai se intampla asta in Romania??? Bine, pe langa ca nu venea nici naiba cu tine, IN CEL MAI BUN CAZ iti spunea "cauta p'acolo pe langa alea".
E cu totul alta lume aici, cu totul alti oameni, ALTA MENTALITATE!
Soferul de la autobuz tot timpul ne zambeste, asteapta sa urcam toti (trebuie platit acolo langa el, e un aparat, na si dureaza un pic mai ales daca suntem multi). Nimeni nu se ingramadeste sa urce, nimeni nu se grabeste, toti sunt calmi, toti asteapta. Toti zambesc, nimeni nu se stramba! Toti au rabdare.
Cand urci, soferu iti zambeste si-ti spune Good Morning.. sau "hello, how are u today?"
Cand cobori "have a nice day!" Si nu cred ca sunt obligati sa faca asta. Pur si simplu asa sunt ei.
In prima zi am fost socata :) a doua zi zambeam si eu, raspundeam si ii uram si eu o zi buna.
E cu totul alta viata aici.
E un vis. Traiesc un vis! Serios! Si nu sunt decat de o saptamana aici...
Va pup!
I miss you all!

UPDATE: AVEM MOBILLLLAAAA!!!! :)

Tuesday, June 15, 2010

I'M BAACKKK!!!!

UPDATE: Times Square BY ME :)



:)) missed me? :P
Sunt in Saratoga Springs, aseara am ajuns! Maine (miercuri) incep si eu lucrul.
Si s-a terminat si aventura New York City..
But I WILL GO BACK! :) IT WAS AWESOME!
Am gasit si un restaurant cu specific romanesc in NYC, plin de romani :) am mancat o tochitura numa numa buna!
Si bineinteles.. AM VAZUT!!!!!!
Empire State Building (am urcat la etaju 86), naspa ca a cam plouat, dar privelistea a meritat!
Apoi Times Square.. NU VA PUTETI IMAGINA CE E ACOLO! Erau si premiile TONY si era plin de vedete, covor rosu, televiziuni.. Ce mai, NEBUNIE!
Apoi, ziua urmatoare.. The Statue of Liberty.. Am ajuns un pic tarziu, si n-am mai putut urca, dar a fost FOARTE TARE ORICUM!
O sa pun cateva poze si aici, restul le gasiti pe facebook, just click aici :)
Cred ca va puteti imagina cam cum ma simt...






Sunday, June 13, 2010

USA!!! New York City - Day ONE!

Am facut-o si pe asta, am mers si cu avionu!
10 ore! :) Budapesta - New York!
Da!
A FOST SUPER TARE!!! Pe la 10 000 metri altitudine, o viteza de aprx 900 km/h! Marfa! :)
Nu pot sa stau mult sa va povestesc, ca nu am adaptor pt laptop si nu-l pot incarca (pana maine)
Asadar, dupa plansete pe la aeroportul din Budapesta, si muuuuulte emotii pe drum (mai ales prin turbulente - vedeam cum tremura aripa.. mamaaaa!!! ) am ajuns si la New York!
Pe o ruta ciudata (peste Europa, apoi Marea Nordului, Scotia, Groenlanda, Canada si finally NYC) a fost totusi FANTASTIC!
Las niste poze sa vorbeasca de la sine!
Si cateva din NYC - mai precis din Manhattan(am fost intr-o scurta plimbare) Maine merg la o plimbare mai serioasa (adica o sa apar si eu in poze) :) si merg in locurile cunoscute :)
Va pup de aici..
New York City, USA









Mai multe poze... zilele astea, si pe facebook!

Thursday, June 10, 2010

Time to say "Good bye"...

Packing for USA!!! :)
Azi (joi) a fost ultima zi in Orsova.
O sa-mi fie dor sa ma trezesc dimineatza cu Dunarea peste strada :(
Maine merg la Timisoara, iar sambata dimineatza pe la 8 voi fi in aeroportul din Budapesta! Pe la 2 ora noastra decolez, iar...
10 ore mai tarziu, NEW YORK CITY!!! :)
I cant believe this is gonna happen!!!
FINALLY!
Da! O sa incerc sa tin blog-ul cat de cat la zi!
Da! O sa pun poze si pe aici si pe feisbuc!

Time to say Good Bye everybody!
Urmatorul post va fi din New York :)
Va pup!
Bye!!!

Saturday, June 5, 2010

noi... oamenii

De cate ori, pusi in fata unei situatii aparent de netrecut, ne-am spus "Doamne, nu cred ca asta mi se intampla mie! Chiar acum? Chiar aici?"
Exemplele pot fi nenumarate. De la un cos care s-a incapatanat sa apara pe fata chiar in ziua unui eveniment important (nunta, banchet, intalnire...), si poate freza nu statea asa cum ati vrut, pana la faptul ca am picat un examen, sau ni s-a spart display-ul la laptop, sau ni s-a furat telefonul mobil, sau portofelul. Sunt sigura ca, cu totii, ati patit ceva de-a lungul vietii. Sunt sigura ca, cu totii, v-ati certat cu parintii/frati/surori.. prieteni! Si v-ati spus ca e imposibil sa trecetzi pesta asta. Stiu ca ati avut momente in care v-ati fi dorit sa intrati in pamant, ati inchis ochii si v-ati spus ca "E doar un cosmar, nu poate fi adevarat! Nu mie! N-are cum! Cu ce am gresit eu?" Apoi v-ati trezit la realitate si ati vazut ca trebuie sa asteptati, pana la urma, timpul vindeca orice, nu?
Cu ce am gresit noi toti?
Cu nimic! SUNTEM OAMENI! Daca n-am avea sentimente, daca nu le-am impartasi cu altii, n-am fi oameni, nu?
Da, intr-adevar. Cu timpul toate problemele au trecut. Pentru cosuri s-au inventat creme, pentru reparatii s-au inventat service-urile de reparatii, slava Domnului ca sunt si alte telefoane de cumparat, slava Domnului ca si actele dintr-un portofel pierdut se pot reface. Normal, timpul a "reparat" si certurile cu familia sau prietenii.
Si totusi, stiind toate astea, stiind ca peste o zi, doua, o saptamana, o luna, UN AN toate vor fi ok si ca vom trece peste orice problema am avea, noi totusi ne plangem de mila si mai trist, asteptam CA ALTII SA NE PLANGA DE MILA SI SA NE AJUTE!
Toate prostiile astea au trecut, nu am murit! Lumea a uitat (sau a incercat sa uite), lumea a iertat (sau a incercat sa ierte), WE GOT OVER IT! Acum vor veni altele, toata viata vor veni alte si alte probleme! Nu putem, pur si simplu, nu putem astepta sa ne planga altii de mila si sa ne ajute. NOI trebuie sa ne ajutam in primul rand, spunandu-ne ca AVEM O VIATA MINUNATA. Ce probleme?! Astea-s probleme? Ca n-avem bani sa ieshim la shaworma? Ca ni s-a furat un lucru? Ca ne-am zgariat masina? Ca ne-a inselat prietenu/prietena? Astea-s problemele din viata noastra? Pentru asta sa curga lacrimi? Pentru asta sa suferim? Cand avem toata viata inainte?
A! da! Nu spun ca nu exista probleme serioase. Cand pierdem pe cineva drag sau cand pierdem orice sansa de a ne implini un vis! Asta este cu totul altceva, si totusi, timpul vindeca si aceste rani.
Dar ce facem cand timpul nu vindeca? Cand te uiti in oglinda in fiecare zi si iti aduci aminte de acel moment, chiar daca au trecut ani? Ce facem cand am suferit atat si ne-am rugat si tot nu va mai fi ca inainte? Ce facem cand pur si simplu nu putem trece peste?
Ce facem? Ne schimbam! Devenim alti oameni, avem alte sentimente, avem ALTE PRINCIPII, avem ALTE VISE! Iar cu timpul, da! SIGUR cu timpul zambetul ne va aparea din nou pe fata. Lucrurile nu vor mai fi din nou la fel, NOI nu vom mai fi niciodata la fel, dar vom ajunge sa ne intrebam "E oare asa de grav?" faptul ca lucrurile nu vor mai fi ca inainte?
Stiti cum e aia, WHAT DOESN'T KILL YOU, MAKES YOU STRONGER. Eu zic ca este 100% adevarat. Eu SUNT SIGURA ca este 100% adevarat.
Mai vreau un lucru sa va spun si sper sa intelegeti dincolo de "e doar un vers dintr-o melodie"
Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for.
Iar daca unii n-ati inteles mare lucru din acest post (si chiar si cei care ati inteles) va rog sa va uitati la asta. Pe mine m-a pus serios pe ganduri, iar printre lacrimi mi-am spus... "NIMIC nu ma poate opri! Nimic nu este asa de grav pe cum pare! SUNT FRUMOASA PENTRU CA SUNT OM!"

Just look:
"I don't need hands to hold my wife's heart"
EL este fericit! Voi ce mai asteptati?

Wednesday, June 2, 2010

In asteptarea Justitiei.. Justitiei potrivite

Prea bun ca sa nu-l preiau integral!
Textul a fost preluat de aici.


Toată lumea întreabă: de ce durează atât? De ce Guvernul Băsescu a adoptat atât de greu ordonanta tăierilor de pensii si salarii? De ce nu vine mai repede în Parlament? De ce e nevoie de o lună de zile pentru lucruri care puteau fi făcute într-o săptămână.

E simplu. Pe 7 iunie expiră mandatul lui Ioan Vida la conducerea Curtii Constitutionale (în ciuda unor acuzatii, profesorul Vida a fost un arbitru echilibrat). În locul său va fi ales de Camera Deputatilor, la propunerea PDL, Stefan Minea (dacă nu apar surprize în mecanismul de vot…). Tot în iunie, expiră alte două mandate: Nicolae Cochinescu si Petre Lăzăroiu. Succesorii lor vor fi numiti, vai, de Senat si de Presedintie…

Iată ce scria pe această temă, la 13 martie 2010, ziarul Evenimentul Zilei – care nu poate fi suspectat de pozitii partizane Opozitiei:

”Partidul Democrat Liberal încearcă să schimbe raportul de forţe în interiorul Curţii Constituţionale, prin obţinerea tuturor celor trei posturi, ocupate în prezent de judecători cărora le expiră mandatele. Dacă operaţiunea va reuşi, 5 dintre judecătorii Curţii vor aparţine democrat-liberalilor, în timp ce opoziţia va rămâne cu 4 locuri. Cele trei mandate expiră în luna iunie. Ele sunt ocupate în prezent de Petre Lăzăroiu (numit de preşedintele Traian Băsescu în locul lui Petre Ninosu-decedat) şi de doi judecători numiţi de PSD în 2001: Ioan Vida şi Nicolae Cochinescu.”

Asta înseamnă, ca raport de forte, un vot sigur în plus la Curtea Constitutională pentru orice măsură propusă de Traian Băsescu – acum situatia fiind relativ incertă.

Care va fi primul lucru pe care îl vor face societatea civilă si Opozitia după asumarea răspunderii Guvernului? Vor ataca la Curtea Constitutională invocarea aberantă a articolului 53 din Constitutie si retragerea unui drept deja câstigat (dreptul la pensie).

Când îsi asumă Guvernul răspunderea – după interminabile trageri de timp? Pe 7 iunie.

Când – spuneam mai sus – îi expiră mandatul lui Ioan Vida? Pe 7 iunie…


Dumnezeule cat tupeu si nesimtire!
Ce bine ca plec... Inca 10 zile!

Tuesday, June 1, 2010

Final countdown...

11 days to go..
New York... New York... :)


Asculta mai multe audio Muzica

I wanna wake up in a city... That doesn't sleep :)