Pagini

Mă îndoiesc, deci gândesc. Gândesc, deci exist.

Wednesday, January 27, 2010

Va faceti vaccinu`?

Eu nu! Am tot evitat sa vorbesc despre prostia asta de vaccin, dar sunt cam in pana de idei de postari si na, am zis sa apelez la rezerve ;)
Nu. Glumeam. E o chestie foarte importanta in zilele astea. Asa ca imi voi spune parerea si astept eventualele contestatii.
Deci. De cand a aparut ideea cu vaccinul asta impotriva gripei porcine am zis ca e o prostie si ca nu mi-l fac nici daca as fi ultima din lume care nu si-l face. In primul rand. E facut de romani, frate! No fu*kin` way!
In al doilea rand, domnii specialisti inventatori de vaccin nu prea s-au ocupat cu buna informare a posibilelor efecte secundare. Neah! Faceti vaccinu ca e bun! Ca dupa cateva saptamani (cand au aparut tot si tot mai multe persoane care au avut reactii adverse foarte aiurea) cica..."stiiitttii..de fapt are un pic mai mult mercur decat ar fi trebuit...dar laaasss`..Faceti vaccinu ca muriti!" bu`hu`hu!
Irelevant sa spun ca O GRAMADA DE DOCTORI SI ASISTENTE medicale nu si-au facut vaccinu`. Chiar profii de la faculta de medicina din Timisoara le-au transmis studentilor : Nu va faceti vaccinu`.
Am si eu in familie o doctorita care mi-a oferit acelasi sfat. Evident ca nimeni din familia mea nu si-a facut vaccinu`.
Si na, toti romanii un pic sceptici. Pana a murit Toni Tecuceanu - RIP (de la Cronica Carcotasilor). May si atunci au dat romanii navala in vaccine. Daca ati fi studiat un pic povestea, v-ati fi lamurit de niste chestii (un inceput ar fi sa cititi aici). Ok. Gasiti si pe youtube zeci de filmulete cu adevarul despre vaccin de la specialisti recunoscuti international.
Irelevant sa spun ca toti care au murit (Dumnezeu sa-i odihneasca!) de asa-zisa gripa porcina aveau multe alte boli, iar gripa este una normala, care ii afecteaza in principal pe cei care au alte boli cronice.
Okay! Trecem si peste asta. Sa mai spun si de cei care au facut vaccinul si totusi s-au imbolnavit de gripa porcina? Neaahh... Sa mai spun ca gripa SE TRATEAZA..in 2 saptamani esti sanatos???? neaahhh..Unii sunt chiar orbi.
In fine. Ieri am vazut la televizor ceva si mai dureros. Pe scurt, o femeie si-a facut vaccinul si acum e paralizata :| Cititi aici articolul.
Apoi au aparut niste doctori specialisti care au spus clar si raspicat (am vazut pe mai multe posturi): PERSOANELE SANATOASE (adica fara boli cronice) SA NU-SI FACA VACCINUL!!!.
Le-a luat cam mult sa recunoasca lucrurile astea public, nu credeti?
Okay. Cam asta am avut sa spun. Eu oricum nu-mi fac niciun vaccin. Voi?
Take Care!

Friday, January 22, 2010

ajutor de...criza

sau de penibilitate... Cat de penibil! Cat de rusinos!
Stiti probabil de catastrofa din Haiti, au murit zeci de mii de oameni si alte cateva sute de mii de sinistrati. Stiti nenorocirea, o stiti da?
Eh, Guvernul nostru prea`iubit si-a adus aminte ca face parte din NATO..ba chiar si din UE si s-a gandit sa trimita ajutor acolo. O suma de bani... waaa. Ma impresioneaza pana la lacrimi. Cum?! Nu stiti cat?
Extraordinara suma de...taraaamm.. 50.000 (da! 50 de mii) de EURO...
Cititi aici, daca nu credeti.
Cat de penibil sa fii? Adica...ei au masini de sute de mii de euro si trimit 50 mii la oamenii aia care efectiv se bat si se omoara pe o bucata de paine!?!?!?!!!!
Daca ma gandesc mai bine, ar fi echivalentul al unui pantof (nu perechea) de-a lu madam Udrea, o curea dintr-o geanta a aceleiasi ministra.
Vai de capu` nostru.
Multumim alesilor pentru gestul umanitar...

Cat de penibil.

Tuesday, January 19, 2010

Glory... Glory Hallelujah !

...canta Badea ca sa se fereasca de atacuri energetice :))
Daca v-ati uitat in ultimele 2-3 zile pe la tv, ati vazut (n`aveati cum sa ratati) noua bomba de pe ale noastre meleaguri. Operatiunea "flacara violet". Cica un pisolog de`a lui Base l-a atacat energetic pe Geoana si mai ales, a purtat si culoarea mov ma!... d'asta a pierdut prostanacu. Daca nu sunteti la curent cu stirea cititi aici..
Nu vreau sa intru in detalii (dar totusi, cine e ala si ce face???), vroiam doar sa o subliniez si sa realizati (inca o data) in ce tara traim si ce presedinte avem.
D-l Basescu, ca de obicei, se face ca ploua si asteapta sa treaca si stirea asta. Ne-am obisnuit sa nu aflam niste raspunsuri. Inca asteptam (cei care n-am uitat) raspunsuri despre apartamentu de 1 milion de euro, de afacerile fratelui presedintelui, de pumnul in fata baiatului (un trucaj ordinar, intr-adevar:| ), de faptul ca fostul ambasador al Romaniei la Paris (da, acolo unde s-a inregitrat un vot/13 secunde) este acum ministru in super cabinetul boc (dupa fapta si rasplata, normal)...si multe multe alte lucruri care se doresc a fi uitate...
Anywayz, v-am mai spus si va voi mai repeta acest lucru. Ne va lua dracu.
Pleacati fratilor daca aveti ocazia, plecati cat mai puteti! :)
Toata faza asta cu atacurile paranormale nu face mai mult decat sa ne faca cinste in lume.. (va dati seama ca toata ziarele din lumea asta au scris de flacara violet!).. Mi-e rusine sa spun ca sunt romanca in vremurile astea.
Dar na, este tara in care Florin Salam are sanse de calificare la finala Eurovision. Are 2 melodii pregatite. Cica nu-s manele, ma. Sunt melodii de dragoste.. :|
Ce rost mai au cuvintele acum...
Spuneti voi.
Ce dorinta arzatoare sa mai ai sa stai in tara asta?


P.S. Vreau sa transmit pe aceasta cale un mesaj deosebit de important.
ESTI PENIBIL !
Da, da, TU cel care suni la 3 noaptea cu numar ascuns.

Monday, January 18, 2010

Orsova...

A inceput sesiunea, asadar eu am inceput vacanta de o luna (n-am examene ca am avut doar proiecte..da da...u envy me). Deci, am venit acasa sa mai iau o gura de relaxare (si plictiseala) ca la mama acasa. Pentru cei care nu stiti, this is my hometown..beautiful Orsova:)

Evident ca e bine aici (chiar daca n-am avut net 2 zile si am cam tampit), dar chiar daca am vacanta pana pe 14 (?? parca!) februarie n-o sa stau atat aici, ca na..nici chiar asa :)
Asa ca o sa ma cam plimb in perioada asta, joi ma-ntorc in Timisoara..mai stau ce mai stau, apoi iar vin pe acasa si tot asa. Depinde dak intervine ceva prin Timisoara (a! I'm boyfriendless..again:) )
Ca vorbeam de "envy". O invidiez la maxim pe Iulia Nichitoae (colega cu mine la faculta) pentru ca are o ocazie unica in viata, a fost acceptata intr-un program de internship la hotel Marriott Waterfront din Baltimore (USA). O felicit insa pe aceasta cale, ii transmit sa ma astepte si pe mine la anu` (so help me God) si sa nu ne faca de ras pe acolo :P. Pentru cei care vreti sa stiti ce si cum face, click aici. :) I sooo hateee u, Iulia :)
Asa, ca veni vorba de altii mai norocosi ca noi, nu trebuie sa-l omit pe frate`meo, Alex. Care-i la straja..si pe care l-am vazut azi cu webcamu instalat pe Platoul Soarelui. E...uhm....numa el cu inca un coleg pe toata partia. Uhm...numai ei! :))

Daca nu ma credeti :P...
Deci, cam toata lumea are noroc, except me. Ba de fapt, am si eu noroc. N-am sesiune.
Si ca sa n-o mai dau in abureli, am sa va dau o veste EXTRAORDINARA.
Nu.
Nu am gasit numele telenovelei (desi din ce in ce mai multi sunteti preocupati cu asta, va multumesc!) :)
Dar...
Din februarie ma reapuc de....Nu! Nu de uitat la telenovele :)
Gezzz...ce oameni.
Deci, din februarie ma reapuc de karate. Abia astept!!!!!! Vom reintregi trupa de acum ceva ani..and it's going to be GREAT!!!
Ce ziceti, mai sunt in stare??? :)

Thursday, January 14, 2010

special for the girlz...

:) don`t drool over your keybord :P






and my personal fav:



Cristiano Ronaldo..new image of Armani..:X

Monday, January 11, 2010

priviri dubioase...

Sunt inca in cautarea raspunsului referitor la telenovela descrisa in postul anterior. Tin sa va spun, cu mare durere in suflet, ca nu m-ati ajutat cu nimic ! In afara de Usurpadora nu mi-ati zis nimic (voi chiar numai la Usurpadora v-ati uitat)?
Intrucat nu a fost de ajuns sa ma fac de ras pe blog, acum stie toata lumea (si rade toata lumea de mine) ca m-am uitat la telenovele. Azi la scoala m-au intrebat 2-3 colege daca am descoperit telenoveaua. Si asa au aflat si restul. M-am pus iar pe descris intriga deosebita a serialului meu si mi-am atras, evident, priviri dubioase. Nimeni n-a auzit de baiat bolnav de diabet (si da, era chiar un lucru important in film!).
Pe langa raspunsul dat de majoritatea (Usurpadora), ca replica la raspunsul meu categoric "NU Usurpadora" m-ati mai sfatuit sa caut pe google.. :|
Tin sa va spun, cu o si mai mare durere in suflet, ca am cautat TOATE COMBINATIILE PE CARE VI LE PUTETI IMAGINA in 3 limbi (romana, engleza si una care se vroia a fi spaniola :) ). De la "telenovela femeie avea grija de 2 copii unul bolnav de diabet" pana la "mujer con dos ninos, chico insulina"..si muuulteee multe alte combinatii aducatoare de zambete pe fata voastra (si pe a mea). Asadar, google not helping this time.
Alte sfaturi imbucuratoare de la voi (apreciez apreciez) cica "sa caut toate telenovelele". Va imaginati ca sunt like....sute,mii, da?
E, aflati ca am facut si asta. Am gasit un site (dupa ore si ore indelungate de search) unde sunt trecute toate telenovelele, pe ani. Asa ca am luat segmentul 1998-2000. Click pe fiecare nume, aparea poza. Nu-i asta. Back. Click pe urmatoru. Nu-i nici asta. Back...s.a.m.d. Apoi am marit esantionul. 1997 - nu-i. 1996 - nu-i. 2001 - nu-i. 1995-nu-i. :| (timp? vro 2-3 ore)
Apoi am aprofundat. Pe acelasi site erau si TOTI ACTORII (mai cunoscuti evident) si TOATE ACTRITELE din telenovele. Da! Am facut-o si pe asta in speranta ca il/o voi vedea. Ca asa stiu cum arata actorii, i-as recunoaste cu siguranta...dar...
Ok! Dupa ce mi-am bagat picioarele in operatiunea asta (care s-a intins pe inca 2 ore) am ajuns la concluzia ca poate, poate, POATE sunt SINGURA..(I mean singura din toata lumea) care s-a uitat la serialu asta. Poate actorii aia nici nu stiu ca au jucat in telenov asta :))
mda..trista situatie.
Si da. Ca sa raspund si la "spargatorii de distractii" - ALTA TREABA CHIAR N-AM! :)
Fiti siguri ca voi afla mai devreme sau mai tarziu cum se numeste telenovela asta si FITI SIGURI ca va voi spune si voua (sau...:-? )
Oricum, o sa fie mare sarbatoare.

A! Sa va zic de la ce a pornit cautarea asta disperata? Ma uitam cu fetele pe youtube (salivam dupa Enrique Iglesias) si am gasit melodia Nunca te olvidare care era intr-o telenovela...si de aici, un mic pas catre: Baaa..v-ati uitat la Salome? La Inger Salbatic? La aia cu Gabriela Spanic de erau 2 surori gemene? La Esmeralda, la Locura de Amor? si multe..CHIAR MULTE ALTELE. Pentru nostalgice, click aici.
V-am pupat. bye

Sunday, January 10, 2010

MORRRR!!!!

UPDATE: Nu! Nu este o telenovea imaginara si nu fac baza...offf...
Nimic nu stiti !

Fac apel catre toti/toate telenovelistele cititoare de blogul meu.
De cateva ore ma gandesc la o telenovea si MOR daca nu aflu cum se numeste.
Va spun tot ce stiu despre ea (cer prea multe sa nu radetzi de mine? ;) )
Deci, o tipa avea grija de 2 copii (un baiat si o fetita). Baiatul era mai grasutz si avea diabet si tot trebuia sa-si ia insulina (Daahh!!!) :)
Asa...si...ei stateau intr-o casa maaareee..cu o tanti baba si urata. Avea paru` mare asa cretz, cu o suvita alba (?!?- ma nu radetzi!) si facea nusj ce vraji si comunica cu lumea spiritelor (va rog, nu mai radetzi..I`m serious!!!) :P
Asa...tind sa cred ca ea era bunica copiilor, nu mai stiu exact.
Mda...siii..tipu (bineinteles ca era si un tip) avea paru negru..si parca il chema ceva cu G...Gustavo..sauuu?? pe el sau pe ea...Nu mai stiu... :((
Deci..VA ROG...search within ur soul!!! Am nevoie de voi.
A...telenoveaua asta a fost difuzata acum vro 9-10-11 ani..p`acolo, parca pe antena1. Daca va ajuta cu ceva:)
V-as ramane PE VECI DATOARE !!!
Help please!

Wednesday, January 6, 2010

TAXA PE COLA !!!

Astia cre` ca vor bataie! Cum sa-mi puna taxa, MIE, pe COLA!!!??!!! Ministerul Sanatatii vrea taxa pe suc, dulciuri si preparate fast food (mai multe detalii aici )...Au innebunit, frate.
Draqu... daca o sa ajung sa nu-mi mai permit cea mai buna masa din toate timpurile: shaworma si cola ????!!!!
Pfoa...soc. Fac scandal. Revolutie! Ceva!
Deci, copiii n-o sa mai mancance dulciuri, oamenii ocupati tre sa-si faca timp sa mearga la restaurant, iar vara, vom muri cu totii de sete. Great!
O sa ajunga astia sa puna taxa si pe medicamente( o fi si ala vreun viciu...mai stii) si mai apoi taxa si pe aer.
Pana una alta, sper sa nu se concretizeze aceasta McTaxa.
V-am pupat. bye

Sunday, January 3, 2010

La Multi Ani !!!!!!


ehee...n`am mai scris pe blog de anu trecut! -> ce gluma proasta :P
Anyway..m`am intors aseara de la munte. A FOST SUPEEER TAREEEEE
Era si mai SUPEEER TAREEEEEEEEE (cu mai multi E) dak ramanea zapada macar cum a fost in prima zi. Dar noi ne-am facut damblaua cu datu` cu sania, placa, skiurile, camerele de tractor si cu ce-am mai gasit p`acolo. Mai erau portiuni fara zapada in ultima noapte, dar mergea si asa:) (pt cei mai priceputi dintre noi :P )
Am avut si vecini de treaba, am mancat si-am baut pe saturate, ne-am si imbatat, am facut campionate de cruce, table, remi, dame, rentz :)) si tot ce e de facut la munte.
Ne-am si dansat, jucat, pozat, dormit (mai putin), pupat si poate altii si altceva :))
In ultima seara am facut un foc d tabara si distractzia a fost maxima.
Sper ca v-ati simtit toti bine zilele astea.
Maine plec la Timisoara. V-am pupat. Take Care!

P.S. Mi-am tras si gajiu`, cine s-ar fi gandit:) :P :*